Keystone logo

6 Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Ravintolan johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Elintarviketutkimus
  • Elintarvike- ja juomateollisuus
  • Ravintolan johtaminen
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Ravintolan johtaminen

Master tutkinto on vasta ansaittu ensin valmiiksi perustutkintoa koulutusohjelmasta, yleensä kandidaatin tutkinto. Valitsemalla jatkaa tutkimusta hyödyttää urasi antamalla sinulle tietoja ja taitoja tarvitaan hypätä asemista.

Mikä on Master ravintola Management? Opiskelijat, jotka haluavat tutkia ravintolan johdon varustettu kaiken tarpeen käyttää ravintolassa tai ruokapaikka. Kurssit keskittyvät usein liike elementtejä, kuten yrittäjyys ja markkinointi, ruoka valmistelevat käsitteitä, puhtaanapito, ja johdon sekä hallinnon kykyjä. On myös tavallista, että opiskelija oppii kommunikointikyvyt vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.

Ensisijainen tapa opiskelijat hyötyvät ansaita Master ravintola Management on saamalla erikoistunut taitoja uransa.Holding maisteriksi usein samaa kuin korkeampaa palkkaa, ja hankitun hallinta ja viestintätaidot ovat sovellettavissa lähes missä tahansa asennossa.

Kustannukset opetusta ja muut maksut vaihtelevat melkoisesti. On monia tekijöitä, kuten tietyn koulu, ohjelma, kesto tutkimuksessa, opiskelijan aseman, ja maa, joka määrittää oman kulut. Ennen ilmoittautumalla, on viisasta tehdä perusteellinen tutkimus ja selvittää, mikä ohjelma sopii sinulle parhaiten.

Vaikka uraa, jotka ovat mahdollista saavuttaa kanssa Master ravintola Management ovat erittäin spesifisiä, on vielä useita vaihtoehtoja teille. Se on yleisintä jatkaa johto- tai johtoaseman olemassa olevan yrityksen, kuten ravintolapäällikkö, catering johtaja, ruoka vieraanvaraisuus asiantuntija, tai markkinointi analyytikko. Toiset haluavat yrittäjiksi ja avaa ja hoitaa oman ravintolan. On myös mahdollista tulla alan kuulemisen ja tarjoavat asiantuntija-apua muille omistajille tai käyttäjille.

Jatkaa koulutusta, löytää ohjelma, joka vastaa sinun tarpeisiisi. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.