5 Ravintolan johtaminen programs found
Suodattimet
- Maisteri
- MSc
- MA
- Elintarviketutkimus
- Elintarvike- ja juomateollisuus
- Ravintolan johtaminen
5 Ravintolan johtaminen programs found
Suodattimet
Esittelyssä
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Maisteri kulinaarisessa taiteessa, innovaatioissa ja keittiön hallinnassa
- Barcelona, Espanja
Maisteri
Täysaikainen
8 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Espanja
Mestari, jonka tarvitset tullaksesi arvostetuksi kokiksi! Erikoistu ja kasva ammatillisesti EUHT StPOL Barcelonan Master in Culinary Arts, Innovation and Kitchen Management -koulutuksessa.
Esittelyssä
OSTELEA | Distancia
Executive Master hotellihallinnossa, ateriapalveluyrityksissä sekä elintarvikkeissa ja juomissa
- Madrid, Espanja
- Barcelona, Espanja + 1 more
Maisteri
Täysaikainen
12 kuukaudet
Sekoitettu, Etäopiskelu
Espanja
Matkailualalla on syvällisten muutosten aika, jolla on globalisaation, segmentoitumisen ja kilpailukyvyn vaikutuksia. Tässä ympäristössä yksi markkinoista, joilla on suurin painoarvo, on hotelliteollisuus.
Esittelyssä
University of Pretoria - Faculty of Natural and Agricultural Sciences
MConSci (Food Management)
- Pretoria, Etelä-Afrikka
Maisteri
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Esittelyssä
Barcelona Culinary HUB
Maisteri ruoasta ja juomasta sekä tuotemerkkien restauroinnista
- L'Hospitalet de Llobregat, Espanja
Maisteri
Täysaikainen
10 kuukaudet
Kampuksella
Espanja
Elintarvikkeiden ja juomien sekä tuotemerkkien palauttamisen maisteri pyrkii aina vaikuttamaan positiivisesti asiakkaidensa elämään uusilla ehdotuksilla tuottaa ja palvella vastuullisia, kestäviä, laadukkaita ja kannattavia ruokia ja juomia. Tämän saavuttamiseksi ei ole tärkeää vain tuntea kaikkia liiketoimintaa ja sen ympäristöön sopeutumista koskevia näkökohtia, vaan myös sen trendejä ja prosesseja, jotka selkeän ja vastuullisen liiketoimintastrategian avulla mahdollistavat tarpeiden kohdata vastuullisuuden, kestävyyden, innovaation ja erilaistuvuuden prisman alla.
Esittelyssä
Barcelona Culinary HUB
Maisteri ravintolajohtamisesta ja johtamisesta
- L'Hospitalet de Llobregat, Espanja
Maisteri
Täysaikainen
12 kuukaudet
Etäopiskelu
Espanja
Ravintolajohtamisen maisterin tutkinnon tavoitteena on kouluttaa ravintola-alan johtamisen, johtamisen ja projektinhallinnan osaajia. Se tarjoaa vahvaa tietämystä uusien ja tulevien ravintolaliiketoiminnan sovellusten soveltamisesta ja perinteisten mallien uudelleenkeksimisestä innovatiivisilla gastronomisilla ehdotuksilla ja/tai häikäisevillä liiketoimintakonsepteilla. Toisaalta se opettaa tämäntyyppisen liiketoiminnan strategista ja toiminnallista visiota ja tarjoaa tietoa uusista restaurointitekniikoista.
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittu koulutustyyppi
Suosittuja paikkoja
Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Ravintolan johtaminen
Master tutkinto on vasta ansaittu ensin valmiiksi perustutkintoa koulutusohjelmasta, yleensä kandidaatin tutkinto. Valitsemalla jatkaa tutkimusta hyödyttää urasi antamalla sinulle tietoja ja taitoja tarvitaan hypätä asemista.
Mikä on Master ravintola Management? Opiskelijat, jotka haluavat tutkia ravintolan johdon varustettu kaiken tarpeen käyttää ravintolassa tai ruokapaikka. Kurssit keskittyvät usein liike elementtejä, kuten yrittäjyys ja markkinointi, ruoka valmistelevat käsitteitä, puhtaanapito, ja johdon sekä hallinnon kykyjä. On myös tavallista, että opiskelija oppii kommunikointikyvyt vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.
Ensisijainen tapa opiskelijat hyötyvät ansaita Master ravintola Management on saamalla erikoistunut taitoja uransa.Holding maisteriksi usein samaa kuin korkeampaa palkkaa, ja hankitun hallinta ja viestintätaidot ovat sovellettavissa lähes missä tahansa asennossa.
Kustannukset opetusta ja muut maksut vaihtelevat melkoisesti. On monia tekijöitä, kuten tietyn koulu, ohjelma, kesto tutkimuksessa, opiskelijan aseman, ja maa, joka määrittää oman kulut. Ennen ilmoittautumalla, on viisasta tehdä perusteellinen tutkimus ja selvittää, mikä ohjelma sopii sinulle parhaiten.
Vaikka uraa, jotka ovat mahdollista saavuttaa kanssa Master ravintola Management ovat erittäin spesifisiä, on vielä useita vaihtoehtoja teille. Se on yleisintä jatkaa johto- tai johtoaseman olemassa olevan yrityksen, kuten ravintolapäällikkö, catering johtaja, ruoka vieraanvaraisuus asiantuntija, tai markkinointi analyytikko. Toiset haluavat yrittäjiksi ja avaa ja hoitaa oman ravintolan. On myös mahdollista tulla alan kuulemisen ja tarjoavat asiantuntija-apua muille omistajille tai käyttäjille.
Jatkaa koulutusta, löytää ohjelma, joka vastaa sinun tarpeisiisi. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.