Keystone logo

57 Maisteri Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Ympäristön kestävyys Resurssitehokas johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kestävän kehityksen opinnot
  • Ympäristön kestävyys
  • Resurssitehokas johtaminen
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (57)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Ympäristön kestävyys Resurssitehokas johtaminen

Kun opiskelijat ansaitsevat kandidaatin tutkinnon, heillä on mahdollisuus tulla työvoimaan tai jatkaa koulutustaan. Yksi tapa, jolla he voivat jatkaa oppimista, on master-tutkinto. Nämä tutkinnot antavat tutkinnon suorittamaan paremman käsityksen valitusta aiheesta ja hakeutumaan korkeamman palkkatason työpaikkoihin.

Mikä on maisteriohjelma resurssienhallinnassa? Tämä tutkinto-ohjelma opettaa oppilaita hallitsemaan luonnonvarojen käyttöä tehokkaasti. Opiskelijat voivat suorittaa kursseja taloustieteessä, ympäristöpolitiikassa, kustannus-hyötyanalyysissä ja muissa. Näissä ohjelmissa opiskelijat voivat päättää erikoistua esimerkiksi vesihuoltoon, ekologiseen suunnitteluun tai resurssien suojeluun. On olemassa intensiivisiä yhden vuoden ohjelmia ja perinteisiä kaksivuotisia ohjelmia, joista opiskelijat voivat valita.

Resurssienhallinnan maisterin opiskelijat oppivat budjetointitaitoja, joita voidaan soveltaa monilla erilaisilla uralla olevilla alueilla. Lisäksi tutkinnon suorittaneet ymmärtävät, miten tulkitaan monimutkaisia ​​tietoja ja tehdään tutkimusta.

Mestarin tarkka hinta Resurssienhallinnassa riippuu muutamasta tekijästä. Ensinnäkin tulevien opiskelijoiden tulisi harkita korkeakoulun opintopistemäärää luottoa kohden sekä tutkinnon edellyttämiä opintopisteitä. Jotkut laitokset saattavat veloittaa vähemmän paikallisia opiskelijoita kuin muilta alueilta tulevia ihmisiä.

Kun olet saanut maisterin resurssienhallinnasta, valmistuneet voivat valita joko tutkimuksen tai ammatillisen urapolun. Tutkijat, jotka jatkavat tutkimusta, voivat toimia yliopistossa tai muussa oppilaitoksessa tutkijoina ja luennoitsijoina ymmärtämään ympäristöön, talouteen ja muihin resurssien hallintaa koskeviin tekijöihin. Tutkijat, jotka valitsevat ammatillisen polun, voivat toimia hallituksellisissa tai voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa säilyttämisjohtajana. Nämä johtajat auttavat luomaan ohjelmia luonnonvarojen jakamiseksi oikein.

Yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat maisterin tutkintoja resurssienhallinnassa. Mahdolliset opiskelijat voivat opiskella paikallisissa yliopistoissa toisessa maassa tai omien kotiensa mukavuudesta verkko-ohjelmilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.