Keystone logo

8 Maisteri Ohjelmat sisään Riidanratkaisu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Riidanratkaisun opinnot
  • Riidanratkaisu
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Riidanratkaisu

Mestarin tutkinto voi avata muuten suljetut ovet opiskelijan urapolussa ja tarjota lisäkasvatusta. Tutkinto on myös välttämätön edellytys niille, jotka harjoittavat tohtorintutkintoa tai tiettyjä alan erikoisuuksia.

Mikä on mestari riitojen ratkaisemisessa? Ohjelma opettaa tehokkaan liikkeenjohdon ja konfliktinratkaisun. Opiskelija oppii käyttämään tätä tietämystä ongelmien ratkaisemiseksi yksilöiden, yritysten, suurten ryhmien ja jopa kansainvälisesti. Eettisyyden, sovittelun ja neuvottelujen peruskursseja voidaan laajentaa yksittäisten opiskelijoiden räätälöityihin kursseihin. Mahdollisia kurssivaihtoehtoja ovat sosiologia, kansainvälinen liiketoiminta, psykologia ja taloustiede. Suurin osa ohjelmista voidaan suorittaa yhdestä kahteen vuoteen eikä niissä edellytetä lakitutkintoa tai LSAT-ohjelmaa.

Opi välittämään, sovittamaan ja neuvottelemaan tämän tutkinto-ohjelman kanssa. Vaikka nämä taidot ovat erinomaisia ​​konfliktinratkaisua varten, opiskelija voi myös hyödyntää näitä taitoja työpaikalla ja haastatella asemia, neuvotella palkankorotuksista ja ostaa suuria lipputuotteita, kuten taloja, koskettamaan vain muutamia mahdollisuuksia.

Ohjelman osanottajien rahoituksellinen sitoutuminen riippuu valitusta ohjelmasta. Käytettävien ohjelmien tutkiminen vastaa useimpiin taloudellisiin kysymyksiin tulevasta opiskelijasta ennen päätöksentekoa.

Riitojenratkaisuun päällikkö hyötyy usein kaikille, jotka ovat kiinnostuneita julkisesta tai yksityisestä sektorista. Vaihtoehtoiset riidanratkaisupalvelut ovat saatavilla sekä kotimaassa että kansainvälisesti kaikille, jotka haluavat toteuttaa nämä käytännöt liiketoimintaansa tai organisaatiotaan. Sovittelijat, välimiehet tai sovittelijat ovat kaikki toteutettavia uran kantoja valmistuneille. Monia asiaan liittyviä kantoja on käytettävissä hallituksen järjestöissä ja tuomioistuimissa tai tuomioistuinten välityksellä, kuten avioeron sovittelussa. Lisäksi tutkintotodistus voi avata ovia niille, jotka etsivät oikeustieteitä ilman lakitutkintoa.

Valitse yliopistossa järjestettävien luokkien osallistuminen tai online-luokkien joustavuus. Seuraavassa vaiheessa etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.