Keystone logo

68 Maisteri Ohjelmat sisään Rikosoikeudellinen prosessi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Rikosoikeudellinen prosessi
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (68)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Rikosoikeudellinen prosessi

Ylempi korkeakoulututkinto on seuraavan tason koulutuksen opiskelijat voivat jatkaa saatuaan kandidaatin tutkinnon ja toimii yhdyskäytävänä muihin jatko-tutkintoihin. Kurssit opettavat erikoisempaa ja syvällisempää sisältöä kuin peruskursseja, ja yleensä vaaditaan opinnäytetyö.

Mikä on mestari rikosprosessissa? Tämä tutkinto-ohjelma sisältää perusteellisen tutkimuksen perustuslakia koskevasta lainsäädännöstä erityisesti silloin, kun kyse on Yhdysvaltojen perustuslain neljännestä ja viidestä tarkistuksesta. Tyypillisesti tutkijat voivat odottaa osallistuvan keskusteluihin pysyvien tuomioistuinten tapauksista ja siitä, miten he liittyvät pysyvään lainsäädäntöön, jotta he ymmärtäisivät paremmin ympäröivää rangaistusjärjestelmää. Kurssit on suunniteltu auttamaan ohjelman osanottajia arvioimaan erilaisia ​​tilanteita oikeudelliselta kannalta käyttäen erilaisia ​​sosiologisia ja psykologisia taitoja ja työkaluja.

Jotkut taidot, joita opiskelijat voivat odottaa saada koko tämän harjoittamisesta tämän tutkinnon ovat vahvempi kriittisen ajattelun taitoja, parempi käsitys oikeudellisista asioista ja yleistä parempia ajankäytön taitoja. Ne voivat auttaa oppijoita tulevassa urallaan ja muilla yrityksillä tarjoamalla heille työkaluja, joita he tarvitsevat menestyäkseen.

Tietysti näiden taitojen rakentaminen tuottaa kustannuksia. On vaikea määrittää täsmällistä hintaa maisterin tutkintoon tällä alalla, sillä lukukausimaksut vaihtelevat maittain ja oppilaitoksista toiseen, joten on tärkeää, että mahdolliset opiskelijat tekevät vähän tutkimusta omasta ajastaan.

Jatko-ohjelmat on suunniteltu auttamaan osallistujia hankkimaan monenlaisia ​​erilaisia ​​työpaikkoja rikosoikeuden alalla. Esimerkkejä asioista, joita opiskelijat saattavat odottaa löytävänsä alueeltaan, ovat rikosoikeudellinen avustaja, esimiehen yhteyshenkilöhankkeisiin, rikolliseen tutkijaan, avustavaan ammattihenkilöön ja poliisin poliisiin. Ne, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan tuomareiksi, voivat myös käyttää tätä tutkintoa pääsäkseen korkeakoulutukseen.

Opiskelija voi päättää master-tutkintoon rikosprosessissa paikallisesti, verkossa tai kansainvälisesti, uransa tavoitteista, aikatauluista ja taloudellisista keinoista riippuen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.