Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 46 Maisterintutkinnot sisään Rikostekninen tutkimus 2024

46 Maisteri Ohjelmat sisään Rikostekninen tutkimus 2024

Yleiskatsaus

Opiskelijoille, joilla on perustutkinto, maisteriohjelmat ovat saatavilla sekä kaukana ja monissa maissa ympäri maailmaa. Laitoksesta riippuen ylempi korkeakoulututkinto voi vaatia harjoittelua tai opinnäytteitä opiskelijan viime vuoden tai akateemisen ajan kuluessa.

Mikä on oikeuslääketieteen maisteri ja mitkä ovat sen tyypilliset oppimistulokset? Oikeuslääketieteeseen kuuluu kriminologian, ympäristötekniikan, toksikologian, lääkeainekemiaan ja muihin vastaaviin aiheisiin liittyvien aiheiden tutkiminen. Näissä ohjelmissa useimmiten yhdistetään käytännön laboratoriokokemus teoreettisen tieteen kanssa, mikä tarjoaa rikas tausta kemian, biologian ja ympäristötutkimusten suhteen tähän jännittävään kenttään. Tämän tutkinnon lisäksi tarjolla olevat erikoistumispalvelut sisältävät serologian, oikeuslääketieteellisen farmakologian, oikeuslääketieteellisen toksikologian ja digitaalisen rikosteknisen lääketieteen.

Oikeuslääketieteen tutkinnon suorittajat parantavat yleensä huomiota yksityiskohtiin ja kehittävät kykyä analysoida monenlaisia ​​materiaaleja ja tuottaa konkreettisia tietoja. He voivat myös saada asiantuntemusta, jota tarvitaan todistaakseen tuomioistuimissa. Nämä varat sijoittavat tutkinnon esiintyjiä rikosteknisen tiedekunnan edeltäjinä ja voivat auttaa heitä kehittämään pitkät, menestyksekkäitä uranäkymiä.

Kahdella ohjelmalla ei ole samaa opetussuunnitelmaa tai maksuaikataulua. Muun muassa opiskelijan tulisi tutkia ohjelman aikaa ja talousarviovaatimuksia sen varmistamiseksi, että se täyttää tavoitteensa.

Oikeuslääketiede on jännittävä ala ja sen sisällä oleva asiantuntemus voi avata polun useille aloille. Vaikka tunnetuimpia tiedetään toimivan lainvalvonnan yhteydessä, rikostekniset tutkijat ovat myös tärkeitä pilareita genetiikan, kliinisten laboratorioiden ja koulutuksen aloilla. Tutkijat saattavat löytää työtä toksikologeina, analyyttisina kemisteinä, laboratorioteknikoina ja tietysti rikollisjärjestöinä. Tätä tutkintoa voidaan käyttää myös täydentämään korkeakouluopetukseen ja muuhun rikostutkinnot.

Tietojenkäsittelytieteen maisterin suorittaminen voi kestää yhdestä neljään vuotta ja siihen voi kuulua paikallisia yliopistoluokkia tai verkkokursseja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Rikosoikeudellinen prosessi
  • Rikostekninen tutkimus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (46)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto