Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 96 Maisterintutkinnot sisään Robotiikka 2023

96 Maisteri Ohjelmat sisään Robotiikka 2023

Yleiskatsaus

Master on edistyksellinen tutkinto, joka myönnetään päätökseen tutkimus tietyllä alueella. Maisterin tutkinto kuluu tavallisesti noin kaksi vuotta aikaa ansaita, ja valmistuneet ovat usein valmiita kehittyneempiä ja korkeamman palkattuja astetta.

Mikä on Master Robotics? Tämä ohjelma on suunniteltu tutkimaan eri alueilla robotiikan. Näitä ovat tietokone suunnittelu, säätötekniikka, matemaattinen mallinnus, ja mekaaninen suunnittelu. Jotkin ohjelmat keskitytään robotiikan järjestelmien täydellinen järjestelmä, kun taas toiset avulla opiskelijat voivat keskittyä opintonsa yhdellä tietyllä alueella. Useimmat ohjelmat lopuksi diplomityö, jossa tutkimus tehdään valvonnassa neuvonantajille.

Yksi suurimmista eduista opiskelu robotiikka on, että se avaa ovet runsaasti uramahdollisuuksia. Taitoja ja käytännön kokemusta, että opiskelijat voitto valmistaa heitä intensiivistä suunnittelu ja kykyjä.

Liittyvät kustannukset ansaita maisterin tutkinnon vaihtelevat paikasta toiseen. Opetusta ja maksut vaihtelevat perustuu kansainväliseen sijainnin koulun ja ohjelman kesto. Opiskelijat tulee ottaa yhteyttä kouluihin suoraan selvittää, mitä odottaa niin pitkälle kuin taloudellinen velvollisuus koskee.

Tutkinnon Master Robotics on paljon valita uran-viisasta. Yhteiskunta kasvaa sen riippuvuutta automaatio, ja robotiikka on iso osa. Robotti insinöörit ovat enemmän kysyntää, ja työ löytyy esimerkiksi avaruusohjelmien, liikennejärjestelmät, tehtaita, ja ilmailu. Valmistuneet voivat työskennellä eri yksiköiden, kuten tutkimus-, kehitys-, tai johtotehtävissä.

Jos uran robotiikan kiinnostaa, voit aloittaa vertaamalla eri koulujen juuri nyt.Käyttämällä online-tietokanta, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Robotiikka
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (96)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto