Suodattimet
- Maisteri
- MSc
- MA
- Terveydenhuolto
- Ravitsemustieteet
- Ruokapalveluiden hallinnointi
Etsi lisää paikkoja
Kieli
2 Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet Ruokapalveluiden hallinnointi 2024
Suodattimet
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittu koulutustyyppi
Suosittuja paikkoja
Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet Ruokapalveluiden hallinnointi
Elintarvikehallinta on kasvava tutkimusala, joka on yhtä tärkeä pyrkivälle ravintoloitsijalle kuin tulevalle hotellin ruoka- ja juomajohtajalle. Monipuolisen opetussuunnitelman tarkoituksena on tarjota laaja-alaista koulutusta ja varustaa opiskelijat monipuolisilla taidoilla.
Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.