Keystone logo

4 Maisteri Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotelli- ja ravintola-ala Ruokapalveluiden johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotelli- ja ravintola-ala
  • Ruokapalveluiden johtaminen
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotelli- ja ravintola-ala Ruokapalveluiden johtaminen

Sen jälkeen ansaita kandidaatin tutkinto, opiskelijat on pätevä ilmoittautua maisteriohjelman jatkamaan opintojaan. Näin voimme antaa heille ja -taitoja, jonka avulla valmistuneista hypätä suoraan menestyksekkään uran omalla alallaan.

Mikä on Master Food Service Management? Yhdistämällä ravintola operation tiedon ja yleisen liiketoiminnan operatiivisen tiedon, ravitsemistoiminta johto koulutusohjelma valmistaa opiskelijoita tulla johtaja tai operaattori ravintolassa. Kurssit sisältävät markkinointi, budjetointi, resurssien hallinta, ja muut tarvittavat liiketoiminnan taitoja, sekä ravintola johtamistaito, kuten vuorovaikutuksen, tiimijohtamisen, ja ruoanvalmistukseen vaatimukset.

Maistereita hyötyvät opiskelijoiden valmistelemalla niitä kehittyneitä kantoja, jotka eivät olisi muuten mahdollista.Korkeampia palkkoja voidaan ansaita ja viestintä- ja johtamistaidot hankitut ovat hyödyllisiä kaikilla elämän ja työn.

Ennen ilmoittautua ruokapalvelu hallintaohjelma, muista tutkimus kustannukset useiden ohjelmien. Erilaiset koulut, pituudet tutkimuksen ja jopa maan Tutkimuksessa kaikki vaikuttaa siihen, kuinka paljon se maksaa loppuun koulutusohjelman.

Yleisin ura voi jatkaa kanssa maisteriksi elintarvikkeissa palvelujen hallinta on ravintolana omistaja tai johtaja. Tämä opintolinjan on erityisen hyödyllistä, jos haluat tulla yrittäjäksi ja aloittaa oman ruokapaikka, vaikka se on yhtä tehokas pyrkiessään johtotehtävissä nykyisten ravintoloissa. Toiminut muun muassa markkinointijohtaja, operaattori, asiakaspalvelupäällikkö, tai catering johtaja. On myös mahdollista jatkaa uraa jätteidenkerääjä tai terveystarkastaja.

Kiinnostuneet tulossa johtava tai johtaja ravintolassa pitäisi harkita, ravitsemistoiminta johto sopii heille. Saat lisätietoja, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.