24 Ruokatieteet programs found
Suodattimet
- Maisteri
- MSc
- MA
- Elintarviketutkimus
- Ruokatieteet
24 Ruokatieteet programs found
Suodattimet
Esittelyssä
Culinary Institute of Barcelona
Konditoria- ja leivontamestari DIPLOMA
- Barcelona, Espanja
Maisteri
Osa-aikainen
9 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Espanja
Kaikkein kunnianhimoisin leivonnainen ohjelmamme. Aloita urasi ammattikonditoriakokkina mestarikonditoriadiplomillamme oppimalla kaiken perusteista korkeimpaan erikoistumistasoon. 360 asteen kokemus ammattimaisen leivonnaisten ja suklaanvalmistuksen maailmassa.
Esittelyssä
Scuola Politecnica di Design SPD
Maisteri elintarvikesuunnittelusta ja innovaatioista
- Milan, Italia
Maisteri
Täysaikainen
16 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Elintarvikesuunnittelun maisterin tutkinnon tavoitteena on mahdollistaa opiskelijoille elintarviketeollisuuden ja siihen liittyvien alojen ammattilaisten kehittäminen sekä markkinointi- ja viestintätaitojen yhdistäminen herkkyyteen ja suunnitteluprojektimenetelmien hallintaan.
Esittelyssä
NEOMA Business School
MSc Viini ja gastronomia
- Reims, Ranska
MSc
Täysaikainen
15 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
MSc Wine &; Gastronomy on kokopäiväinen englanninkielinen maisteriohjelma, joka tarjoaa kattavan, moniulotteisen lähestymistavan elintarvikkeiden ja juomien markkinoinnin dynaamiseen sektoriin yhden maailman tunnetuimman gastronomisen maan sydämessä.
Esittelyssä
École Conte
MS Management Gastronomia ja enologia
- Puteaux, Ranska
MSc
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Ranskan kieli
Management Gastronomy and Enology on tarkoitettu gastronomiasta ja enologiasta intohimoisille opiskelijoille, jotka haluavat kehittää asiantuntemustaan näillä aloilla samalla, kun he hankkivat johtamis- ja liikkeenjohtotaitoja.
Esittelyssä
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
MSc in Culinary Leadership & Innovation
- Écully, Ranska
Maisteri
Täysaikainen
18 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Esittelyssä
LCI Barcelona
Maisterin tutkinto gastronomisen ja mainosvalokuvauksen alalla (vain espanjaksi)
- Barcelona, Espanja
Maisteri
9 kuukaudet
Kampuksella
Espanja
Master in Gastronomic ja mainosvalokuvaus yhdistää gastronomisen maineen ja graafisen viestinnän tämän viime vuosien suuntauksen. Ohjelman ydin ylittää itse valokuvauksen ja käsittelee ammatin tieteenaloja, kuten muotoilua tai taidesuunnittelua, jotta voidaan vastata työmarkkinoiden tarpeisiin. Ohjelma edistää luovuutta erikoistumalla gastronomiseen ja mainosvalokuvaukseen, joka auttaa synnyttämään synergiaa laajenevien alojen välillä ja joka mahdollistaa ammattimaisen laadukkaiden kaupallisten tai henkilökohtaisten hankkeiden luomisen.
Esittelyssä
Barcelona Culinary HUB
Maisteri käsityöläisen leipomisen ja uuninhallinnan alalta
- L'Hospitalet de Llobregat, Espanja
Maisteri
Täysaikainen
10 kuukaudet
Kampuksella
Espanja
Bakingin ja tehtaanhallinnan maisteri tarjoaa syvän ymmärryksen ainesosista, prosesseista ja tekniikoista, joita tarvitaan laadukkaiden tuotteiden luomiseen. Tämä ei ainoastaan paranna leivonnaisten laatua, vaan mahdollistaa myös tehokkaamman resurssien ja tuotannon hallinnan. Kyky optimoida leivontaprosesseja ei vaikuta ainoastaan tuotteen koostumukseen, vaan myös toiminnan tehokkuuteen ja kannattavuuteen.
Esittelyssä
Luiss Business School Amsterdam
Maisteri elintarvike- ja viiniliiketoiminnassa
- Amsterdam, Alankomaat
Maisteri
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Kasvata elintarvike- ja viiniliiketoiminnan asiantuntemusta valmistamalla taitavia ammattilaisia navigoimaan maailmanlaajuisilla markkinoilla, helpottamaan liiketoiminnan laajentamista ja hallitsemaan tehokkaat viestintä- ja hallintotoimet.
Esittelyssä
Culinary Arts Academy Switzerland
Master of Arts kulinaarisen liiketoiminnan johtamisessa
- Port-Valais, Sveitsi
MA
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Suunniteltu uran vaihtajille, ruoka- ja juomayrittäjille ja kulinaarisille harrastajille, tämän ohjelman kautta hankit tarvittavat johtamistaidot, kehität omia ruokakonsepteja, luot reseptikirjoja ja kehität liiketoimintasuunnitelman.
Esittelyssä
Mondragon Unibertsitatea
Maisterin tutkinto gastronomian opettajankoulutuksessa
- Online
Maisteri
Täysaikainen, Osa-aikainen
1 vuosi
Etäopiskelu
Espanja
Yliopiston Gastronomian opettajakoulutuksen maisteri on ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka haluavat vankan pedagogisen ja spesifisen didaktisen pohjan työskennellä gastronomian alalla.
Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Gastronomia ja kulinaarinen hallinta – Hospitality- ja matkailuhallinnon tiedekunta
- Lima, Peru
Maisteri
Täysaikainen
Kampuksella
Espanja
UPC tarjoaa Gastronomian ja kulinaarisen johtamisen tutkinnon, jonka tehtävänä on kouluttaa rehellisiä ja innovatiivisia ammattilaisia johtamaan kestävää kulinaarista ja gastronomista kehitystä, mikä mahdollistaa taloudellisesti kannattavien gastronomisten projektien suunnittelun ja johtamisen sekä parhaiden kokkien ja liikemiesten kouluttamisen tarjoamalla heille tarvittavat työkalut. edustaa kulinaarista identiteettiämme ja luoda omia tyylejä vahvoilla argumenteilla.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
II tason italialaisen keittiön ja viininvalmistuskurssi
- Turin, Italia
Maisteri
Täysaikainen
6 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Italialainen
Italian keittiön ja viininvalmistuksen II tason maisteriohjelma, joka kestää 180 päivää, ICIF kahteen osaan: ensimmäinen, 55 päivän pituinen, teoreettis-käytännön oppitunteja ICIF päämajassa, täydennettynä koulutusretkellä; toinen koostuu 120 päivän ammatillisesta harjoittelujaksosta (valinnainen, ei sisälly tilauskustannuksiin) koulun valitsemissa ravintoloissa.
École de Condé
International Master in ruoka & Cook suunnittelu
- Lyon, Ranska
Maisteri
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti, Ranskan kieli
International Master in ruoka & Cook suunnittelu, täysin opetetaan Englanti, tarjoaa korkeatasoista koulutusta alan kulinaarisia ja kypsennä suunnittelu.
Ferrières
MSc Ferrieres
- Ferrières-en-Brie, Ranska
MSc
Täysaikainen
18 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Ranskan kieli
Ferrieres MSc:n tavoitteena on kehittää tehokkaita yksilöitä, osaavia johtajia ja monipuolisia yrittäjiä Hospitality-, gastronomian-, tapahtuma- ja luksuspalveluiden hallinnan aloilla.
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Erikoistunut gastronomisten palvelujen hallintaan
- Cundinamarca, Kolumbia
Maisteri
Kampuksella
Espanja
Gastronomisten palvelujen hallinnan erikoistumisen valmistunut erottuu seuraavista: Laaditaan ja toteutetaan käytännöt ja menettelyt osaston tai laitoksen toimintaa varten. Hallitse tavaroiden ja palvelujen tarjontaa strategisen suunnitelman ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Määritä tarjottavien palvelujen tyyppi ja toteuta toimintatavat. Alueeseen liittyvien talousarvioiden valmistelu Määrittele ja standardoi tuotantotoimiin liittyvät prosessit ja menettelyt, suunnittelun, toteutuksen ja valvonnan toteutus Suorita tuotantoindikaattoreiden seuranta-, valvonta- ja todentamisprosessi, tunnistaen korjattavat näkökohdat ja laatimalla parantamisstrategioita toimittajien valinta ja valvonta laitoksen moitteettoman toiminnan takaamiseksi ostosten suunnittelun ja materiaalien ja tarvikkeiden varastojen valvonnan mukaisesti
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittu koulutustyyppi
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet
Kun perusopetuksen, mestari 's astetta auttaa opiskelijoita hioa uraan liittyviä tavoitteita ja asiantuntemusta tutkimuskohde. Valmistuneet näistä ohjelmista voi päättää aloittaa uran omalla alallaan tai mennä hakemaan vielä korkeakoulutuksen.
Mikä on Master Culinary Arts? Tämä tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat rakentaa uran kokit ja muut asiantuntija ruokaa työntekijöitä. Jotkin ohjelmat ovat erityisesti tiettyihin keittiöistä, kun taas toiset ovat luonteeltaan yleisiä. Kummassakin tapauksessa kursseista on yleensä ruoanlaitto-intensiivinen silti sisältää tärkeitä teoreettisia elementtejä. Esimerkiksi opiskelijat ovat usein täytettävä kursseja ravinto, perus kemia, ruoka suunnittelu, maistamalla tekniikoita ja viinin pariksi.
Paitsi etu oppimisen arvokas ja myyntikelpoisia taitoja ruokakulttuurin, tämä polku tutkimus on toinen etu.Opiskelija perehtyy arvosta tuoreita ja terveellisiä ainesosia, ja ovat siten hyvin varusteltu luoda terveellistä, gourmet-ruokaa itselleen ja heidän perheilleen.
Jokainen Master Culinary Arts-ohjelma on erilainen kustannusrakenne. Opetus sekä ilmoittautuminen ja rekisteröintimaksut, vaihtelevat kouluittain perustuu sijainnin. Ota yksittäisille kouluille suoraan lisätietoja.
Opiskelijat, joilla on intohimo laadukasta ruokaa ovat hyvin palvelee tällä tiellä tutkimuksen, koska se asettaa niitä varten useita elintarvikkeisiin liittyviä ammatteja. Ehkä paremmin kuin mikään muu tutkinto, Master Culinary Arts valmistelee tutkinnon menestyksekkään ja palkitsevan uran gourmet kokit, leipurit, ja ravintoloiden. Nämä ovat vaativia uran kanssa paljon tilaa etenemistä, ja monet valmistuneet näistä ohjelmista ovat menneet pitkälle elintarviketeollisuudessa.
Jos olet kiinnostunut ilmoittautumalla Master Culinary Arts-ohjelma, on monia vaihtoehtoja sinulle maailmanlaajuisesti.Meidän hakutietokanta koulut voivat olla hyödyllinen resurssi määrittämiseksi, mikä ohjelma parhaiten vastaa tarpeitasi. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.