Keystone logo

27 Maisteri Ohjelmat sisään Ruokatieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Elintarviketutkimus
  • Ruokatieteet
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Ruokatieteet

Kun perusopetuksen, mestari 's astetta auttaa opiskelijoita hioa uraan liittyviä tavoitteita ja asiantuntemusta tutkimuskohde. Valmistuneet näistä ohjelmista voi päättää aloittaa uran omalla alallaan tai mennä hakemaan vielä korkeakoulutuksen.

Mikä on Master Culinary Arts? Tämä tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat rakentaa uran kokit ja muut asiantuntija ruokaa työntekijöitä. Jotkin ohjelmat ovat erityisesti tiettyihin keittiöistä, kun taas toiset ovat luonteeltaan yleisiä. Kummassakin tapauksessa kursseista on yleensä ruoanlaitto-intensiivinen silti sisältää tärkeitä teoreettisia elementtejä. Esimerkiksi opiskelijat ovat usein täytettävä kursseja ravinto, perus kemia, ruoka suunnittelu, maistamalla tekniikoita ja viinin pariksi.

Paitsi etu oppimisen arvokas ja myyntikelpoisia taitoja ruokakulttuurin, tämä polku tutkimus on toinen etu.Opiskelija perehtyy arvosta tuoreita ja terveellisiä ainesosia, ja ovat siten hyvin varusteltu luoda terveellistä, gourmet-ruokaa itselleen ja heidän perheilleen.

Jokainen Master Culinary Arts-ohjelma on erilainen kustannusrakenne. Opetus sekä ilmoittautuminen ja rekisteröintimaksut, vaihtelevat kouluittain perustuu sijainnin. Ota yksittäisille kouluille suoraan lisätietoja.

Opiskelijat, joilla on intohimo laadukasta ruokaa ovat hyvin palvelee tällä tiellä tutkimuksen, koska se asettaa niitä varten useita elintarvikkeisiin liittyviä ammatteja. Ehkä paremmin kuin mikään muu tutkinto, Master Culinary Arts valmistelee tutkinnon menestyksekkään ja palkitsevan uran gourmet kokit, leipurit, ja ravintoloiden. Nämä ovat vaativia uran kanssa paljon tilaa etenemistä, ja monet valmistuneet näistä ohjelmista ovat menneet pitkälle elintarviketeollisuudessa.

Jos olet kiinnostunut ilmoittautumalla Master Culinary Arts-ohjelma, on monia vaihtoehtoja sinulle maailmanlaajuisesti.Meidän hakutietokanta koulut voivat olla hyödyllinen resurssi määrittämiseksi, mikä ohjelma parhaiten vastaa tarpeitasi. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.