Keystone logo

5 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia Salaustekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Informaatioteknologia
  • Salaustekniikka
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia Salaustekniikka

Maisterin tutkinto voi laajentaa uramahdollisuuksia valmistuville opiskelijoille. Tohtorin tutkinto-ohjelma ja tietyt erikoisasemat edellyttävät maisterin tutkintoa osana polkua eteenpäin.

Mikä on Master in cryptography? Opiskelija viettää aikaa oppimisen tietojenkäsittelytiede, soveltava matematiikka ja jopa tekniikka. Kurssit opettavat tutkijoille tietokonearkkitehtuuria, algoritmeja, todennäköisyysteoriaa, Javaa, C, epäsymmetrisen salauksen periaatteita ja paljon muuta. Opiskelija oppii työskentelemään turvajärjestelmien ja salakirjojen kanssa. Opetetaan myös tietoturvallisuuden, salaustekniikan ja viestintäjärjestelmän hallinnan perusteet. Ohjelman osanottajat valitsevat useampia valinnaisia ​​kursseja tiettyihin urakehitykseen, kun perusteet ja vaaditut luokat ovat täydellisiä. Ohjelma kestää kaksi vuotta loppuun eniten.

Tietokoneiden leviämisen myötä arkaluonteisten tietojen salaaminen on tietotekniikan osaajien tarpeisiin tarvittava osaaminen ja henkilötietojen suojaaminen. Kurssilla opetetaan suullisia ja kirjallisia esitystaitoja ja argumentaatiotaitoja opiskelijoiden valmistamiseksi heidän työssään ja asiakkaiden välisiin suhteisiin.

Ennen kuin tehdään päätös ohjelmasta, on järkevää tutkia perusteellisesti laitosta ja ohjelmaa kokonaiskustannusten määrittämiseksi. Joskus kustannustekijät vaihtelevat talouden mukaan ohjelman alkamishetkellä.

Master of the Cryptography -ohjelmassa päättävät tulla yliopistoprofessoreiksi, turvallisuuskonsultteiksi tai rahoitusalan konsultteiksi. Monet ovat siirtyneet tikkaiden yläpuolelle nykyisissä tietoturva-asennoissaan, tuloksena kryptanalyyttejä ja kryptografeja. Muita potentiaalisia työnimikkeitä ovat datan dekooderi, salausasiantuntija, signaalin analyytikko ja sanomadekooderi. Monet tehtävät edellyttävät suorittaneen tietojenkäsittelytieteen ja matematiikan yhdistelmää. Tietoverkkoturvan työpaikat muuttuvat nopeasti, tarjoamalla lisämahdollisuuksia tutkinnon suorittaneille.

Suorita tutkinto kotimaassa tai ulkomailla, verkossa tai luokassa riippuen valitusta ohjelmasta. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.