Keystone logo

5 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Seemiläiset uskonnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Seemiläiset uskonnot
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Seemiläiset uskonnot

Usein opiskelijat, jotka ovat tehokkaasti ansainneet kandidaatin tutkinnon päättävät työskennellä kohti saavuttamista maisterin tutkinto, joka on kehittynyt akateeminen saavutus myönnetään niille, jotka läpäistyään noin kahden tai kolmen vuoden intensiivisen työselostus liittyvät tietyssä lajissa.

Juuri mitä on Master Abrahamin Studies? Tämä opinto liittyy tiiviisti ja tutkimus kristinuskon, juutalaisuuden ja islamin sekä uskontojen perusperiaatteita, kulttuuriset seikat ja teologia. Painopiste annetaan usein esimerkiksi vieraiden kielten, kulttuurien Abrahamic yhteisöissä, uskonnosta ja käytäntöjä sekä miten seuraajat nämä uskonnot edistävät yhteisöt ja organisaatiot niiden ympärille.

Yleensä ne, jotka saavat maisterin tutkinnot voivat ansaita enemmän rahaa kuin alalla vain perustutkintoa Aabrahamin tutkimukset astetta.Ne ovat myös tyypillisesti enemmän työllistettäviä kuin ilman astetta, tai joilla on vähemmän akateemisia tutkintoja.

Vahva vaihtelu olemassa yhdestä ohjelmasta ja maittain kannalta hankintakustannukset Master Abrahamin tutkimuksissa. Opiskelemaan kehotetaan kuulemaan hakutoimistoon jokaisessa koulussa he harkitsevat hakemassa opetusta kustannuksia.

Tutkinnon Abrahamin tutkimusten ohjelmien työllistyä useilla aloilla. Monet mennä työskentelemään hyväntekeväisyys- tai kaupallisille organisaatioille uskonnollisia siteitä. Toiset suorittavat lähetystyötä alueilla ympäri maailmaa. Jotkut valmistuneet haluavat opettaa Abrahamin tutkimuksia tai liittyvä aihe akateemisen, kuten lukion tai college, kun taas toiset opettaa aihe on uskonnollinen instituutio.

Monet Abrahamin opinnot ohjelmia tarjotaan verkossa laatua kouluissa eri puolilla maailmaa, ja tietokanta on hyvä tapa aloittaa yhdistävät koulujen ja ohjelmia kohteisiin.Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.