Keystone logo

22 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Sielunhoito 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Sielunhoito
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (22)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Sielunhoito

Opiskelija tyypillisesti harjoittaa maisteriksi jälkeen neljän vuoden tutkinto kandidaatin tai kandidaatin ohjelman. Tämän tyyppinen kehittynyt tutkimus, yksilö on ylimääräisiä uramahdollisuuksista valitulla alalla kehittyneitä kantoja, jotka tarjoavat yleensä suurempia palkkoja.

Mikä on Master Sielunhoito? Master Sielunhoito tarjoaa opiskelijoille perusteellisen tutkimuksen, joka keskittyy luonteesta sielunhoidon, interventioita ja koulutus. Perusteellinen pitoisuus teologista pohdintaa, tutkinto antaa opiskelijoille taitoja palvelemaan tiettyihin väestön integrointi psykologian ja teologian. Tämä lisää niiden tehokkuutta seurakunnille ja muille palvelemaan. Se tarjoaa myös opiskelijoille opetussuunnitelman mukana käytännön ja teorian ministeriön.

Valmistuneet jotka saavat tämän tyyppistä tutkinnon hyötyvät hankkimasta kattavasta tutkimuksesta yhdistelmä uskontotieteen, etiikka ja sielunhoito neuvontaa soveltaa kaikessa uransa. Yksilöt myös kasvattaa nykyisten viestintä taito asettaa työskennellä monenlaisia ​​ihmisiä eri ympäristöissä, kirkoista sairaaloihin.

Kustannukset tämäntyyppisten tutkinnon vaihtelee suuresti riippuen valinnasta yliopiston. Tekijöitä, jotka määräävät rahoituskuluihin sisältyy sijainti, opintojen ja kesto tutkinnon. Se kestää tyypillisesti yksi-kolme vuotta loppuun.

Uramahdollisuuksia henkilö, jolle Master Sielunhoito ovat eri aloilla. Kannat voivat sisältää pastori kirkon seurakunnan, pastori sairaalassa tai ministerin työskennellyt konsulttina nuorille, vanhuksille tai muilla kliinisen työn.Työt ovat keskittyneet noin ministeriön integrointi psykologian ja hengellisyyden.

Ohjelmat jossa keskitytään sielunhoito ovat saatavilla monissa maissa ympäri maailmaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.