Keystone logo

46 Maisteri Ohjelmat sisään Laskentatoimi 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Taloustieteen opinnot
 • Kirjanpito
 • Laskentatoimi
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (46)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Laskentatoimi

  Ansaita tutkinnon kirjanpito voi käynnistää mitään opiskelija kohti tuottoisa ura rahoitus. Vaikka kandidaatin tutkinnon voi saada sinut hyvin teidän tapa, Master in Management Accounting voi avata yritysten ja valtion uran kappaleita että laittaa valmistuneiden taloudellista tietoa kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin.

  Mikä on Master in Management Accounting? Tämä koulutusohjelma kestää kohdistamalla toimintaa kirjanpitoa, jotta opiskelijat hioa rahoituksen osaamista. Uralla usein perusteellisen tutkimuksen verotuksen, tilintarkastuksen, kirjanpidon tietojärjestelmät, corporate finance, ja johdon laskentatoimen. Opiskelijat yleensä tarvitse suorittanut kandidaatin tutkinnon liittyvä opintolinjan ennen saada hyväksytty tällaiseen ohjelmaan. Se kestää noin kaksi vuotta tämän tyyppinen tutkinto.

  Kirjanpito on yksi nopeimmin kasvavista uran aloilla maailmassa.On olemassa monia etuja ansaita syventävä tutkinto tällä tutkimuskohde, mukaan lukien jotkin kirjanpito-ohjelmat voivat auttaa sinua ansaita CPA tai CIA todistukset ja auttaa sinua löytämään työtä valmistumisen jälkeen. Työnantajat voivat myös suosia hakijoita kehittynyt aste.

  Kustannukset ansaita maisterin tutkinto laskentatoimen vaihtelee suuresti riippuen laitoksen ja jopa maan tutkimus. Opiskelijan tulee tutkimusohjelmiin hyvin, jotta ymmärtää, minkälaisia ​​ovat aiheutuvat kustannukset.

  Hankkiminen Master in Management Accounting paremmin valmistelee tutkinnon kirjanpito yritysten ja hallituksen. Ura valtion virastojen tai suuryritykset voivat olla mahdollisia. Työpaikat liittyvät tämän verran usein liittyy varainhoito-, suorituskyvyn analysointi, budjetointi, kustannuksista, ja enemmän. Nykyään monet työnantajat vaativat heidän kirjanpitäjät ainakin pitää maisteriksi ennen palkkaamista.

  Opiskelijat voivat yleensä hakea tällaista ohjelmaa verkossa. Ennen kuin opiskelijat tarvitaan yleensä ovat ansainneet kandidaatin tutkinnon liittyvältä alalta. Transcripts ja haastattelu voi myös olla tarpeen. Jos haluat lisätietoja, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.