Keystone logo

23 Maisteri Ohjelmat sisään Solubiologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Biologia
  • Solubiologia
Opintoalat
  • Luonnontieteet (23)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Solubiologia

Suositeltu jatkotutkinto opiskelijoille, jotka haluavat oppia lisää, on maisterin tutkinto. Opiskelijat voivat kehittää parempaa näkemystä ja tietämystä tietyillä aloilla opinnoissaan, mikä auttaa valmistautumaan uraan.

Mikä on mestari solubiologiassa? Tämä ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat hyödyntää molekyylibiologian aluetta. Opiskelijat voivat yleensä valita useista eri aiheista, joihin voi kuulua immunologia, syöpä, nykyaikainen biofysiikka, kemiallinen biologia, mikrobiologia, kasvibiologia, kantasolbiologia tai farmakologia. Erityisluokkiin voi kuulua molekyyligenetiikka, DNA: n molekyylibiologia, nisäkäs geeninsiirto, bioetiikka, kehittynyt genetiikka, kehitysbiologia, neurobiologia tai immunopatologia. Opiskelija oppii sekä luokkahuoneessa että laboratorioympäristössä, ja useimmat opetussuunnitelmat sisältävät tutkimustyön kehittämisen.

On olemassa lukuisia etuja niille, jotka harjoittavat tätä pitkälle kehitettyä astetta. Joitakin taitoja, joita voidaan kehittää, ovat kriittinen ajattelu, huomiota yksityiskohtiin ja kyky työskennellä itsenäisesti.

Kun valitaan college, opiskelijoiden pitäisi ymmärtää, että opetus voi erota suuresti koulusta toiseen. Opiskelijoiden tulee soittaa ja tiedustella opetusta ja muita maksuvaatimuksia sekä, jos tarjolla on apurahoja, apurahoja tai muita taloudellisia tukivaihtoehtoja.

Yksilöt, jotka ansaitsevat maisteritutkinnon solubiologiassa, ovat oikeutettuja useisiin ura-alueisiin lääketieteessä, kasvitieteessä, biotekniikassa ja genetiikassa. Tietyissä tehtävissä voi olla molekyylibiologi, biologinen opettaja, laboratorioteknikko, tutkimusasiantuntija ja solubiologi. Työnantajat voivat olla terveydenhuollon laitoksia, yliopistoja, yksityisiä laboratorioita, tutkimuslaitoksia, lääkeyhtiöitä tai hallitusta. Jopa vielä uramahdollisuuksia, jotkut voivat päättää jatkaa ja jatkaa tohtorin tutkintoa.

Täydellinen koulu löytyy lähistöltä, toisesta maasta tai tietokoneen kautta. Käytä kattavaa tietokantamme etsimään ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun hakulomakkeeseen täyttämällä pääsivun.