Keystone logo

23 Maisteri Ohjelmat sisään Sosiaaliantropologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Antropologia
  • Sosiaaliantropologia
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (23)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Sosiaaliantropologia

Maisteriohjelmat ovat olemassa, jotta opiskelijat, jotka ovat jo saavuttaneet ammattitaidon tason alalla, kehittäisivät tätä osaamista entisestään. Ohjelmat vahvistavat ja opettavat keskeisiä kompetensseja, jotka määrittävät johtamisen ja päätöksentekokokemuksen, jotka ovat välttämättömiä kentän etenemiselle.

Mikä on maisteri sosiaalisen antropologian alalla? Se on korkeakoulututkinto, joka perustuu perusopintoihin antropologiasta, joka on saatu perusopetuksessa erityiskursseilla nykyaikaisissa yhteiskunnissa ja sosiaalisissa lähestymistavoissa ihmisen luonteen ymmärtämiseen. Sen painopiste on yleensä voimakkaasti rakennettu sosiaalisten tieteellisten menetelmien ymmärtämisen eikä anatomian tai arkeologian ymmärtämiseksi, ja sen menetelmiä käytetään useimmiten nykyaikaisiin yhteiskuntiin, eikä yksittäisiin väestöihin ja historiallisiin sosiaalisiin tilanteisiin.

Opiskelija näissä tutkinto-ohjelmissa voi oppia paremmin ymmärtämään ihmisen vuorovaikutusta, tunnistamaan voimat, jotka vaikuttavat siihen, ja ilmaisemaan selkeästi ajatuksiaan muille. Nämä taidot rikastuttavat elämää ja urakehitystä suoraan tarjoamalla työkalupakki sosiaalisten voimien ja ihmiskäyttäytymisen välisten yhteyksien ilmaisemiseksi.

Sosiaalisen antropologian koulutusohjelmista ei ole mitään kustannuksia. Tämä johtuu siitä, että lukukausimaksut vaihtelevat paikasta toiseen. Yleensä maisteriohjelma voi kestää kahden tai kolmen vuoden kokopäiväisen opiskelun loppuun, mikä helpottaa koulunkäyntiin tutustumista kouluissa.

Sosiaaliantropologian tutkinnon suorittajat vaativat useissa maissa kuntien virkamiehiä. Myös hyväntekeväisyysjärjestöt pyrkivät usein harjoittamaan virkailijoita voittoa tavoittelemattomissa yrityksissä. Kansainväliset järjestöt palkkaavat myös sosiaalisen antropologian valmistuneita kansainvälisen avustustyöntekijöille. Ei ole epätavallista, että näillä aloilla työskentelevät työntekijät saavat kokemusta avustustyöntekijöinä ennen kuin he nousevat virkailijoihin.

Ohjelman löytäminen joka sopii jokaisen opiskelijan tarpeisiin alkaa haku, joka pitää optiot auki. Katso online- ja tiili- ja laastikouluja ja tutki kansainvälisiä vaihtoehtoja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.