Keystone logo

18 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Historia Sosiaalihistoria 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Historia
  • Sosiaalihistoria
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (18)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Historia Sosiaalihistoria

Opiskelijoille, jotka haluavat laajentaa asiantuntemustaan ​​valitsemallaan kentällä ja saada maineikkaampia uramahdollisuuksia, voi olla vastaus maisteritutkintoon. Tämän tyyppinen tutkinto on saatavissa opiskelijoille, joilla on kandidaatin tutkinto.

Mikä on sosiaalihistorian maisteri? Tämäntyyppinen tutkinto antaa opiskelijoille asiantuntevaa tietoa eri yhteiskunnista ja kulttuurisista eroista niiden välillä. Kurssit voivat kattaa erilaiset uskonnot, yhteiskunnalliset odotukset tai kulttuuriset tavat. Jokainen luokka on tyypillisesti suunniteltu tutkimaan nykypäivän yhteiskuntaa perusteellisesti ja auttaa opiskelijoita kehittämään enemmän ymmärrystä ja arvostusta kulttuurisen monimuotoisuuden. Sosiaalisen historian vankka käsitys voisi auttaa opiskelijoita ymmärtämään paremmin nykyisiä sosiaalisia kysymyksiä.

Sosiaalisen historian tutkinto voi auttaa opiskelijoita saamaan tiettyjä taitoja, jotka voivat johtaa suurempaan joukkoon korkeasti palkattuja työpaikkoja tulevaisuudessa. Opiskelijat voisivat kehittää suuria analyyttisiä taitoja, jotka auttavat edistämään uransa ja he voivat kehittää keskeisiä ongelmanratkaisu- ja viestintätaitoja, jotka ovat hyödyllisiä elämässä.

Se voi kestää jonkin aikaa yhdestä kolmeen vuoteen saada maisterin sosiaalihistoriaan. Kustannukset vaihtelevat koulusta toiseen. Ohjelman kesto ja sijainti saattavat vaikuttaa hintaan, joten on parasta ottaa yhteyttä yliopistoihin tarkkaan arvioon.

Sosiaalisen historian tutkinto voi löytää työpaikkoja monilla aloilla. Useat opiskelijat haluavat tulla opettajiksi, kun taas toiset mieluummin työllistävät tutkijoita. Jotkut päättävät jatkaa uraa historioitsijoina, jotka työskentelevät kirjastossa tai museossa. Jotkut opiskelijat löytävät työpaikkoja virkamiehiksi ja toiset työskentelevät humanitaaristen ryhmien kanssa. Jopa uran politiikassa tai työpaikka toimittajana voi olla vaihtoehtoja monille opiskelijoille.

Jotta opiskelijat eri puolilla maata pääsisivät päällikön ohjelmiin, monet yliopistot ovat alkaneet tarjota online-luokkia ja kampuksilla. Online-luokat tarjoavat opiskelijoille enemmän joustavuutta aikatauluineen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.