Keystone logo

40 Maisteri Ohjelmat sisään Sosiaalipolitiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Linjaukset
  • Sosiaalipolitiikka
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (40)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Sosiaalipolitiikka

Saatuaan perustutkintoa, kuten kandidaatin tutkinto, monet ihmiset päättävät jatkaa koulutustaan ​​osallistumalla jatko-ohjelmaan. Nämä ohjelmat, jotka yleensä kestävät yhden ja kolmen vuoden välillä, ovat täydellisiä, kun opiskelija ansaitsee riittävän hyvityksen master-tutkintojen saamiseksi.

Mikä on maisteri sosiaalipolitiikassa? Tämä tutkinto on parempi ihmisille, jotka haluavat auttaa heikommassa asemassa olevia ryhmiä, kuten vähemmistöjä tai vanhuksia. Opiskelija tuntee henkiset, emotionaaliset, fyysiset ja ulkoiset ongelmat, jotka vaikuttavat näiden ryhmien ihmisiin. Tyypillisiä kursseja ovat yksilöiden opettaminen yhteiskunnallis-oikeudellisesta kehityksestä, mielenterveyskysymyksistä, kehittyneistä tutkimusmenetelmistä sekä suuntauksista ja edistysaskeleista sosiaalityössä ja yhteisössä. Opiskelijat saavat myös koulutusta köyhyydestä, tilastollisista analyyseistä, pakolaisista, fyysisestä terveydestä ja muista. Ne voivat keskittyä erikoistuneisiin opintoihin, mikäli halutaan.

Sosiaalipolitiikasta valmistuneet opiskelijat saavat usein sekä kvalitatiivisia että kvantitatiivisia taitoja. He voivat oppia analysoimaan ongelmia yhteisössä ja kehittämään korjaustoimenpiteitä heille. Muut taidot, joita ihmiset voivat edetä, ovat tietotekniikka, johtaminen ja psykologia. Opiskelijat saattavat huomata, että näiden kykyjen avulla he voivat siirtyä yrityksen tikkaisiin nopeammin kuin jotkut heidän ikäisensä.

Jokainen maa ja kukin sen oppilaitos syyttää eri tavoin ansaitakseen psykologian tutkinnon. Kustannukset riippuvat myös siitä, kuinka kauan opiskelijat osallistuvat ohjelmaan ja ovatko he oikeutettuja apurahoihin tai apurahoihin.

Monipuolinen ura-alue on käytettävissä ihmisille, joilla on mestari sosiaalipolitiikassa. Politiikassa valmistuneet voivat toimia poliittisina tutkijoina. Hallinnolliset työpaikat saattavat olla saatavilla valvovien yhteisön organisaatioiden tai sosiaalipalvelujen ohjelmien muodossa. Jotkut tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa opettajia lukioissa, korkeakouluissa tai korkeakouluissa ympäri maailmaa. Valtiolliset järjestöt palkkaavat myös konsultteja analysoimaan maailman asioita ja matkustamaan muihin maihin.

Sosiaalipolitiikan kurssit ovat saatavilla eri oppilaitoksissa eri puolilla maailmaa ja verkossa. Opiskelija voi harkita verkko-oppimista joustavamman aikataulun mukaisesti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.