Keystone logo

397 Maisteri Ohjelmat sisään Sosiaalityö 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Sosiaalityö
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (397)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Sosiaalityö

Sosiaalityöntekijät ovat vastuussa monenlaisia ​​olennaisia ​​velvollisuuksia omissa yhteisöissään, toimitusjohtaja psyykkistä ja henkistä terveyttä ihmisiä. Valmistuneet Masters of Social Work ohjelman päteviä harjoittamaan neuvonta, ajaa asiakkaan järjestelmien tarjota johtajuutta yhteisö, työskennellä hyvinvointijärjestelmän tai levittää tietoa psyykkistä ja henkistä terveyttä, muun muassa. Useimmat Master Sosiaalityön opiskelijat haluavat erikoistua tietyn alueen sosiaalityön, kuten alkoholin ja huumeiden väärinkäyttöä, lastensuojelulaki, hyväksyminen, köyhyys, sosiaalinen muutos, ihmisoikeuksien, yhteisön kehittäminen, seksuaalisen hyväksikäytön tai International Development. Osa näillä alueilla voi olla kliinistä ja ei-kliinisiä sovelluksia.

Kokopäiväisesti Master Sosiaalityön suorittaminen kestää noin kaksi vuotta, vaikka jotkut varustellun toimielinten alla tarjoavat yksi vuosi nopeutetun tai osa-aikaisesti opinto-tilat.Koulut Macaossa, Australia, Iso-Britannia, Israel, Itävalta, Liettua, Singaporessa, Yhdysvalloissa ja Saksassa tarjoavat erittäin akkreditoitu ohjelmia, keskittyen erityisalueita sosiaalityön kurinalaisuutta.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit hakea yliopistossa tai korkeakoulussa aloittaa Master Sosiaalityön koulutusohjelma, yksinkertaisesti selaa alaspäin ja napsauta lukea lisää. Voit pyytää tietoja lähetetään sinulle, suoraan koulujen valinta, vain yksi minuutti!