Keystone logo

16 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Etiikka Soveltava etiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Etiikka
  • Soveltava etiikka
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Etiikka Soveltava etiikka

Niille opiskelijoille haluavat edelleen heidän koulutustaan ​​tietyllä alalla valmistuttuaan college, mestari 's tutkinto voi olla edullista seuraava askel. Tämä tutkinto tarjoaa korkeamman tason osaamista opiskelijan 's valittu kenttä, pohjustaa mahdollisesti useita uraa.

&nbsp

Mikä on Master in Applied Ethics? Tämä on yksi monista polkuja Tutkimuksen päällikön 's opiskelija voi jatkaa. Soveltava etiikka on tieteenala, joka oksat pois humanistiset ja etiikka, mutta joka voidaan toteuttaa useita eri suuntiin. Tästä syystä jokainen soveltavan etiikan ohjelma on ainutlaatuinen. Jotkut keskittyvät soveltavan etiikan puitteissa lain, kun taas muut toimivat täsmällisemmin bioetiikan, vaikeiden kysymysten kuten etiikkaan biotekniikka. Joka tapauksessa, soveltavan etiikan kuuluu yleensä monipuolinen opetussuunnitelma, vaihdellen kursseja poliittisen filosofian eettisiin teoriaa.Opiskelijoita kannustetaan tarttua ajoissa eettisiä ongelmia ja oppia ajamaan tiettyä osapuolta.

&nbsp

Tärkein etu ottaen Master in Applied Ethics on kriittisen ajattelun taitoja opetussuunnitelman edistää. Opiskelijat haastava, innostava luokkahuone ympäristö ohjelman keston ajaksi, ja he oppivat monia arvokkaita ja siirrettävissä viestinnän ja tutkimuksen osaamista. Tämä kokemus voi olla varsin hyödyllinen monilla eri aloilla.

&nbsp

Koska jokainen ohjelma tarjoaa master 's tutkinto soveltavan etiikan on erilainen, ei ole todellista nyrkkisääntö, kuinka paljon ohjelmia maksaa. Rekisteröinti ja ilmoittautuminen kustannukset vaihtelevat kouluittain. Tarkempia tietoja, ota yhteyttä hakutoimistopalvelut kunkin ohjelman.

&nbsp

Potentiaalisen uraa, Master in Applied Ethics on erittäin arvokas tutkinto.Taidot ja kokemus se tarjoaa opiskelijoille ovat haluttuja tänään 's työmarkkinoilla. Riippuen painopiste erityisesti ohjelman, valmistuneet voivat mennä uraa bioetiikan, politiikassa ja lainsäädännössä. Nämä ammatit ovat erityisen palkitsevaa eettisen kannalta, koska valmistuneet voivat puolestapuhuja myönteisen muutoksen laajamittaisesti ja on todellista vaikutusta.

&nbsp

Jos sovellettu etiikka kuulostaa se voi olla polku tutkimus sinulle, aloittaa koulun Search tänään. Meidän tietokanta ohjelmia ympäri maailmaa on kaikki tiedot, joita tarvitset päästäksesi alkuun. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.