Keystone logo

32 Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Kemia Soveltava kemia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Kemia
  • Soveltava kemia
Opintoalat
  • Luonnontieteet (32)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Kemia Soveltava kemia

Niille jatkaa korkeakoulutuksen, maisterin tutkinto on usein seuraava askel päätyttyä kandidaatin tutkinto. Tämäntyyppinen ohjelma kestää yhdestä kolmeen vuotta, ja sen avulla opiskelijat voivat paremmin ymmärtää heidän valittu aihealue.

Mutta mitä on Master Soveltavan kemian? Tämä kenttä koskee tieteellisen tutkimuksen koostumuksen, ominaisuuksia ja käyttäytymistä aineen, materiaalien, ja aineita. Soveltavan kemian opiskelijat voivat käsittää aiheita, kuten orgaanisia, epäorgaanisia, analyyttinen, sähkö-, ja makromolekyylisen kemia. Vaikka useimmat ohjelmat tarjoavat opiskelijoille vankka teoreettinen tausta, pääpaino analyyttinen kemia on reaalimaailman sovelluksia. Jotkut ohjelmat on merkittävä laboratorio komponentti, vaativat oppilaita kirjoittamaan tutkielman tai mahdollistavat reaalimaailman tutkimusta mahdollisuuksia.

Lukuisia etuja voidaan saatu ansaita kemian maisteriksi.Monet opiskelijat toteavat, että ne pystyvät tehostamaan tieteelliset taidot, kuten analyysi, tutkimuksen, tiedonkeruun ja ongelmanratkaisuun. Lisäksi maisteriksi voi antaa vahvan tietopohja, jotka voivat osoittautua hyödylliseksi urallaan.

Opiskelijat, jotka harkitsevat soveltavan kemian tutkinnon pitäisi olla tietoisia siitä, että ohjelman kustannukset voivat vaihdella laitoksesta toiseen. Opetusta, ainehinnat, ja maksut riippuvat useista eri tekijöistä.

Master in Applied Chemistry voi tarjota opiskelijoille monia mahdollisia työmahdollisuuksia. Ne voivat mennä töihin farmasian, lääketieteen, luonnonvarojen hyödyntämisen, teknologian tai teollisuusyrityksissä. Monet valmistuneet haluavat liittyä tutkimuslaboratoriot valtion virastojen, yliopistojen tai yksityisten organisaatioiden. Jotkut voivat myös halutessaan jatkaa opintojaan, ansaitsi tohtorin ja työskentelevät akateemisen.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää kemian maisteriksi auttakaamme.Sinun tarvitsee vain etsiä ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.