Keystone logo

88 Maisteri Ohjelmat sisään Soveltava matematiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Matematiikka
  • Soveltava matematiikka
Opintoalat
  • Luonnontieteet (88)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Soveltava matematiikka

Master tutkinto on jatkotutkinto, yleensä ottamalla kaksi neljän vuoden saamiseksi. Nämä ohjelmat usein asettaa kandidaatin 's tutkinto tai vastaava työselostus edellytyksenä maahantuloa.

Mikä on Master soveltavan matematiikan? Nämä ovat usein tiukkoja matemaattinen ohjelmien tavoitteena valmentaa opiskelijoita hyödyntämään monimutkaisia ​​mallinnuksen ja analysoinnin työkalut palvelun liiketoiminnan, tieteen ja hallinnon. Voisi odottaa, että heihin tarvitaan luokkia rahoitus, ilmastomallinnusta, optimointiin ja laskentaan. On myös usein kursseja aiheita, kuten vektori hammaskiveä, osittaisdifferentiaaliyhtälöt ja monimutkaisia ​​muuttujia. Johtuen laajasti asiaa aiheista saatavilla, opiskelijat voisi odottaa valita eri valittavien tekniikan, matematiikan ja luonnontieteiden osastojen täyttämään luotto tunnin vaatimukset. Master tutkinto tälläpolttopisteellä saattaa kestää noin kolme vuotta.

Yhdessä sovellettu ja teorioihin näiden ohjelmien yhdistävät usein annettava opiskelijoille tarvittavat välineet ratkaista monimutkaisia ​​ja asiaa ongelmia tekniikan, tieteen ja monia muita sovelluksia. Henkinen kurinalaisuus ja organisatorisia taitoja kehitetään voi auttaa valmistuneista lähes kaikilla osa heidän elämäänsä.

Sovelletun matematiikan ohjelmilla on erilaiset kustannukset perustuvat useisiin tekijöihin. Sijainti koulun on yksi mahdollinen syy opetusta eroja, vaikka kursseista on toinen.

Applied matemaatikot voisi työllistyä huollon eri teollisuuden aloilla kuten tietojen tutkijat. Nämä kannat vaativat usein yksilöiden tuoda useita tietojenkäsittelyn, laskenta ja mallinnus tekniikoita nojaamaan laaja aineistoja. Hakijan tähän tehtävään voisi todeta, että hankittu tietämys koulutusohjelmaan valmistettu häntä haasteeseen tulkinnassa erimuotoisia tietoja.

Suorittaa ylempi soveltavan matematiikan alkaa löytää koulu, joka sopii tarpeisiisi. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.