Keystone logo

76 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittelytiede Soveltava tietojenkäsittelytiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Tietojenkäsittelytiede
  • Soveltava tietojenkäsittelytiede
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (76)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittelytiede Soveltava tietojenkäsittelytiede

Master tutkinto voi kestää missä tahansa yksi kahden vuoden riippuen siitä kuinka paljon aikaa laitat lukukausittain. Tämä tutkinto on intensiivinen tutkimuksessa keskityttiin alaan, liittyy yleensä aihe, jossa sait kandidaatin 's.

Mikä on Master Applied Computer Science? Applied tietojenkäsittelytieteen yleensä muodoltaan tiedonhallinnan, tietojärjestelmiä tai kirjanpitoon, mutta on myös alueita ohjelmistotuotannon muuhun kuin tietojenkäsittelyyn käyttötarkoituksiin, kuten helikopteri simulaattoreissa. Perustietoa ohjelmointi on välttämätön tällä alalla, sekä ymmärrystä Perusperiaatteena ja analytiikkaan. Jotkin ohjelmat vaativat väitöskirja keskittyy etenee nykyisen tietokoneen sovelluksia tai löytää uusia sovelluksia nykyisten protokollien.

Ansaita samalla tämän tutkinnon opiskelija hankkii monia taitoja. Advanced vianmääritys on hyödyllinen tahansa työtä, joka käyttää tietokoneita ja ajattelun taidot auttaa ratkaisemaan ongelmia ja ennakoimaan.Yksi enemmän taitoa saanut tällä alalla on käsitys siitä, missä tietojenkäsittely on ja mihin se on menossa, mikä on hyödyllistä neuvoo yrityksen 's tech valintoja.

Kustannukset päällikön 's aste riippuu koulu valitset, kuinka kauan kestää suorittaa tutkinto ja onko tarvetta siirtää osallistua. Ottaa nämä tekijät huomioon budjetointi astetta.

Kehittynyt aste soveltavan tietojenkäsittelytiede, on olemassa erilaisia ​​töitä voi ottaa. Riippuen keskittyä, saatat löytää työtä pankki, vakuutusyhtiö tai julkisen palvelun organisaatio. Teleyritykset myös vuokrata työntekijöitä tämän verran, yleensä auttavat hallitsemaan suuri määrä tietoa, joka kulkee verkoissaan. Jos työskentelee tällä hetkellä computing, kehittynyt aste voi tehdä sinusta näyttää houkuttelevuutta palkankorotuksen tai etenemistä.

Laajenna määrin hakutuloksia käyttämällä online lomakkeella sinun tarpeisiisi.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.