Keystone logo

26 Maisteri Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot Tiedealojen opinnot Soveltavat tieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yleissivistävät opinnot
  • Tiedealojen opinnot
  • Soveltavat tieteet
Opintoalat
  • Yleissivistävät opinnot (26)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot Tiedealojen opinnot Soveltavat tieteet

Suorituksen suorittaminen millä tahansa alalla on jännittävä pyrkimys, koska se merkitsee kasvua akateemisissa ja urakehityksissä. Maisteritutkinnot ovat korkeakoulututkintoja, jotka edellyttävät aiempaa koulutusta ja kokemusta tietyillä aloilla, ja ne on suunniteltu auttamaan ammattilaisia ​​osallistumaan syvemmälle valituilla aloillaan.

Saatat ehkä kysyä itseltäsi: "Mikä on maisteri ammattikorkeakouluissa?" Se on ohjelma, joka toimii ammattilaisten kanssa, jotka rakentavat uraa tieteellisten tieteenalojen ympärille, mukaan lukien tekniikan ja tekniikan alat. Nämä ohjelmat tarjoavat tyypillisesti vahvan painotuksen kahdessa tai useammassa tieteessä, ja työselostukset voidaan rakentaa käytännön sovellusten ja havaintojen kesken. Tiedekunta näissä ohjelmissa ulottuu tieteenaloille, usein useilla eri painopistealueilla julkaistavilla julkaisuilla.

Tässä tutkinto-ohjelmassa opiskelijat voivat oppia käytännön kokeilun suunnittelua, laboratoriotöiden dokumentointimenetelmiä ja ajanhallintataitoja, jotka auttavat heitä menemään edelleen omilla aloillaan. Koska sovellettuja tieteen tutkintoja käytetään useilla eri aloilla, kyky muokata kurinpidollista painotusta jokaiselle opiskelijalle varmistaa, että heitä opitaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisilla tavoilla.

Tämän tason ohjelmat kestää yleensä kaksi tai kolme vuotta useimpien päätoimisten opiskelijoiden suoritettavaksi. Ohjelman kustannukset vaihtelevat huomattavasti yhdestä koulusta toiseen ja maasta toiseen, joten on tärkeää tutkia jokaisen yksittäisen koulun opetusta.

Useilla yrityksillä ympäri maailmaa etsitään hakeneita tieteellisiä tutkijoita usein laboratorioteknikkoiksi. Hoitotyön ammattilaiset, joilla on jatkotutkintoja ammattikorkeakouluissa, voivat myös olla suuressa kysynnässä. Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet voivat jopa löytää työn vaatimustenmukaisuuden asiantuntijoina laadunvalvontaohjelmissa. Heidän monipuolinen tieteellinen tietämys ja sen sovellukset todellisiin teknisiin ongelmiin voivat valmistautua tällaisiin yksityiskohtaisiin teknisiin asemiin.

Useimmat yliopistot, jotka tarjoavat laajan valikoiman tieteellisiä tutkinto-ohjelmia, tarjoavat soveltavaa tieteen tutkintoa. Löydä vahva online-ohjelma valitsemallasi paikassa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.