Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Sovittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Yleinen valtio-oppi
  • Sovittelu
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Sovittelu

Maisterin tutkinto on suuri saavutus. Se osoittaa sitkeyttä ja omistautumista. Yksilöt, jotka omistavat aikaa ja resursseja jatkokoulutuksen suorittamiseen, osoittavat, että he ovat vakavasti valitsemistaan ​​urallaan.

Mikä on mestari sovittelussa? Sovittelun uraan liittyy monia puolia. Alan maisterin tutkinto tällä alalla voi kouluttaa yksi tieteenalojen, kuten psykologia, sosiologia, koulutus, laki, sosiaalityö ja paljon muuta. Tämä voi mahdollistaa opiskelijan ymmärtävän sovittelun vaatimukset useissa yhteyksissä. Opintojaksot kattavat tyypillisesti aiheet, kuten riidanratkaisut ja ratkaisut, sovittelun etiikka ja oikeudelliset vaatimukset sekä konfliktien diagnosointiin liittyvät teoriat ja periaatteet.

Suorituskyvyttömyysasteen maisteriopintoihin liittyvien kurssien suorittaminen voi antaa yksilölle syvemmän käsityksen siitä, kuinka tehokas kommunikaatio tapahtuu, mikä on hyödyllistä lähes kaikissa tilanteissa. Opiskelijat ovat yleensä koulutettuja herkempiä perheiden ja muiden ryhmien muuttuviin tarpeisiin sekä ratkaisemaan ongelmanratkaisutaitojaan.

Opiskelu koulun osallistumiseen Master of Mediation saavuttamiseksi voi vaihdella eri paikoissa. Opiskelijoille on hyvä tarkistaa koulujen lukumäärät, joihin he haluavat osallistua.

On olemassa monia julkisia ja yksityisiä instituutioita ja järjestöjä, jotka ovat riippuvaisia ​​koulutetuista välittäjistä, jotka auttavat ongelmien ratkaisemisessa. Perheyhtiöt käyttävät usein sovittelijoita, jotka auttavat sovittamaan perheenjäsenten eroja. Vakuutusyhtiöt korvaavat korvausvastuuta edustajat, joilla on sovittelun asteen suorittama korvausvaatimus. Sairaaloissa on sijainteja, joilla välittäjä voi työskennellä potilaiden kanssa laadukkaan hoidon varmistamiseksi. Hallitus palkkaa myös välittäjiä avustamaan monilla eri puolilla maailmaa.

On monia paikkoja saada Master in Mediation. Paikallisesti kansainvälisten järjestöjen lisäksi kouluja voi olla saatavilla. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.