Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 8 Maisterintutkinnot sisään Stailaus 2024

8 Maisteri Ohjelmat sisään Stailaus 2024

Yleiskatsaus

Jos sinulla on silmää muoti ja järkevää liiketoimintaa, sitten Master Styling ehkä up your alley. Rakennus pois ylempää tutkintoa muodin tai taiteen, tämä koulutusohjelman avulla käynnistää vastavalmistuneiden onnistunut muoti uran johtavien yritysten kanssa tai elokuvissa ja televisiossa.

Mikä on Master Styling? Se on koulutusohjelman, joka ei vain keskittyy suunnitteluun ja luomiseen upeita vaatteita, mutta myös hallinnon ja markkinoinnin näkökulma käynnissä muodin maailmassa. Tutkimukset liittyvät usein tutkimalla muoti kulttuurin, taiteen ja muodin historia, ja työskentelee muodin yritysten konseptisuunnittelun ja visuaalisen strategiaa. Monet ohjelmat vaativat myös jonkinlaista pääprojektissa valvonnassa mentori tai yrityksen ennen valmistumistaan. Ohjelma kestää yleensä kaksi vuotta.

On olemassa lukuisia etuja ansaita maisterin tutkinto tyyli.Tällaiset ohjelmat voivat antaa tutkinnon innokas silmä tunnistaa trendejä ja jopa käynnistää oma. Muoti on tärkeä osa mainontaa, teatteri, televisio ja elokuva, jotka kaikki voivat tarjoamaan tutkinnon menestyksekkään uran mahdollisuuksia.

Kustannukset ansaita Master Styling vaihtelevat riippuen siitä, missä opiskelija suunnittelee opiskelusta ja ohjelman kesto. Opiskelijat voivat myös ostettava ohjelmisto ja materiaalit luokkiin ja hankkeita, jotka voivat lisätä lopulliset kustannukset. Perehdy ohjelman hyvin, miten paljon se lopulta maksaa sinulle.

Valmistuneet kanssa maisteriksi tyyli taipumus mennä töihin muodin hallinta. Ne voivat usein liittyä suunnittelija yritysten tai jopa käynnistää omat tuotemerkin vaatteita. Muut uran vaihtoehtoja ovat tehtävissä muotilehtiä, sosiaalinen kaupankäynti, blogeja ja jopa tuotannon tehtävissä mainostoimistoille, elokuvia ja televisio.

Opiskelemaan ehkä täyttää hakemuksia verkossa ja jopa suorittaa joitakin kursseja verkossa, vaikka tietyt hankkeet ehkä valmistuu kampuksella ja henkilökohtaisesti. Lisätietoja etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Muoti
 • Stailaus
Opintoalat
 • Muoti (8)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto