Keystone logo

72 Maisteri Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Strateginen markkinointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Markkinoinnin opinnot
  • Markkinointi
  • Strateginen markkinointi
Opintoalat
  • Markkinoinnin opinnot (72)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Strateginen markkinointi

Ansaita Master Strategic Marketing on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat parantaa heidän akateeminen valtakirjat, valmistautua merkintä rooli markkinoinnissa, tai edetä niiden markkinointi uran seuraavalle tasolle. Opiskelijat ansaitsevat tutkinto strategisen markkinoinnin oppia tunnistamaan ja arvioimaan valintoja, jotka organisaatiot kohtaavat perustamisessa niiden markkina-asema ja keskittyä työkaluja ja tekniikoita, joita toteuttaa nykyisten markkinointistrategia.

Mikä on Master Strategic Marketing? Tässä ohjelmassa painotetaan nykyistä akateemista suuntauksia markkinoinnin ja keskeisiä strategisia kysymyksiä, että johtajat kohtaavat päivittäin. Jatkuva kehittäminen kriittistä ajattelua ja analyysiä täyttää tutkinnon tekemään luotettavia strategisen markkinoinnin päätöksiä esimiestehtävissä.

Kurssit ovat hyödyllisiä niille, jotka haluavat parantaa heidän uransa ja oppia korkea koulutustaso. Kurssit vaihtelevat, mutta keskitytään ensisijaisesti markkinointiviestintä, etiikka, ja päätöksentekoa.Core kurssit myös strategisen johtamisen, vienti markkinointi ja myynti tekniikoita.

Instituutioita ympäri maailmaa ja eri puolilla maata on vaihtelevia kustannuksia niiden kursseja. Kiinnostuneille ansaita tutkintoonsa tulee ottaa yhteyttä erityisten instituutioiden heidän kurssimaksut ja rekisteröinnistä aiheutuvat kustannukset.

Suoritettuaan ohjelman ja ansaita heidän päällikön 's tutkinto, yksilöt voivat löytää työtä monipuolista uraa. Yksi tällainen alue on tuotehallinta. Valmistunut voi toimia myös markkinoinnin johtaja. Tässä asennossa, yksilöt ovat vastuussa hahmotellaan, tuottaa, ja täytäntöönpanovaltion markkinoinnin strategiat, viestinnän ja pr-toimintaa. Valmistuneet voivat toimia myös markkinatutkimus avainhenkilöt, jos ne ovat vastuussa suunnittelusta, koordinoinnista ja hallinnoinnista markkinoiden tutkimushankkeita uusien tuotteiden testaus ja arviointi asiakkaan mieltymykset.

Kiinnostuneet opiskelijat pitäisi alkaa ottamaan joitakin tarvittavia ensi askeleita kohti saavuttaa kehittyneen tutkinnon strategisen markkinoinnin. Laaja tietokanta on erinomainen paikka opiskelijoille alkaa tutkia niiden vaihtoehtoja, sekä koulutuksellisesti ja maantieteellisesti. Ei ole mitään syytä pitää koulutuksen pitoon enää. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.