Keystone logo

54 Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Sukupuolitutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Sukupuolitutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (54)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Sukupuolitutkimus

Master 's tutkinto on mahdollisuus laajentaa ja syventää ' s koulutus tietyllä alalla Valmistuttuaan collegesta. Monissa ammateissa vaatia päällikköä 's tutkinto liittyvältä alalta, joten opiskelijoille erityisen uratavoitteisiin pitäisi pitää tämä polku tutkimuksen mielessä.

&nbsp

Mikä on Master Sukupuoli Studies? Tämä tutkinto kouluttaa opiskelijoille monimutkainen kysymys sukupuolten nyky-yhteiskunnassa. Kukin ohjelma voi olla erityinen painopiste, kuten laki, sosiaalityön tai sosiologia. Kuitenkin kaikki naistutkimus ohjelmien yhteinen tavoite on valmistella tutkinnon mielekästä uran vastata yhteiskunnallisiin käsityksiä sukupuolesta. Kurssit usein käsitellä ja sisällyttää osia feministisen revisionististen historiaa, intersectionality teoria ja politiikka.

&nbsp

Ehkä merkittävin etu saavuttaa mestari 's tutkinto naistutkimus on kohonnut sosiaalinen tietoisuus opetussuunnitelma tarjoaa opiskelijoille.Osattava sukupuolen ja miten se toimii yhteiskunnan avulla opiskelijat tunnistamaan samankaltaisia ​​kulttuurisia malleja ja tunnistaa epäoikeudenmukaisuutta sen monissa muodoissa.

&nbsp

Liittyvät kustannukset Master Sukupuoli Studies vaihtelevat koulun 's sijainti ja koko. Saat parhaiten ajan tasalla arvioita ilmoittautuminen ja rekisteröinti kulut, kontaktiohjelmia suoraan hakutoimistopalvelut.

&nbsp

Monet opiskelijat voivat ihmetellä, mitä mestari 's tutkinto naistutkimus on tarjota heille kannalta uran. Tämä tutkinto avaa oven monenlaisia ​​ammatteja, kuten jatkuvan tutkimuksen ja opetuksen piirissä akateemisissa piireissä, politiikka ja laki. Kuten sukupuolitietoisuuden nousee, lisää työnantajat etsivät koulutettuja yksilöiden vankka ymmärrys naistutkimus konsultteina. Vaikka monet ihmiset, jotka eivät ole viettänyt aikaa opiskeluun sukupuoli eivät ymmärrä sitä, naistutkimus on sovellettavissa lähes joka alalla, median ja elokuvan tutkimuksia terveydelle.Sukupuoli on kaikkialla, ja tutkinnon näistä ohjelmista voi tehdä arvokasta työtä tehden näkyvämmäksi yleisölle.

&nbsp

Naistutkimus on paljon tarjottavaa, ja yhä useammat opiskelijat ovat ilmoittautumalla ohjelmia päivittäin. Käytä hakutietokanta kouluja löytämään ohjelma, joka vastaa tavoitteita ja etuja. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.