Keystone logo

11 Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Taide ja muotoilu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ammatilliset opinnot
 • Taide ja muotoilu
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (11)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Taide ja muotoilu

  Master of Professional Studies (MPS) on post-ylioppilastutkinnon tutkinto on suunniteltu yhdistämään käytännön osaamista, kokemusta, ja analyysi monitieteinen tieteenala varten keskittyen erityisesti kyseisessä kentässä.

  Mitkä ovat ammattiopinnot taideteollisen? Master of Professional Studies tällä pitoisuus voi hioa ja soveltaa alueilla kuten valaistus tai sisustus tai voi näyttää ainoastaan ​​tietokoneen ja web pelejä kehitystä. Kursseista voi sisältyä luokkia suunnittelu ja konsepti, psykologia, tietojenkäsittelytiede, soveltamiseen ja kestävyys, strateginen johtaminen, talouden, projektinhallinta, ja brändäys ja markkinointi. Tämäntyyppinen tutkinnon tavoitteena on valmistella tutkinnon aktiivista johtotehtävissä todellisia hankkeita, alkaen visualisointi loppuun.

  Yksi suuria etuja ammattiopintojen ohjelma on määrä yhteyshenkilö opiskelijan kokemuksia alansa johtavia opintoja. Esimerkiksi Master of Games Development-ohjelma, opiskelijat voivat työskennellä yhdessä Professional Developers aikana hankkeita, ja on mahdollisuus osoittaa omia malleja teollisuuden johtajia. Opiskelijat voivat ruokkia suhteita, jotka liikkuvat ulos luokkahuoneesta ja uraansa.

  Kustannukset aste voi vaihdella yliopistosta toiseen. Ota yhteyttä kouluun valintasi selvittää yksityiskohdista opetusta ja ilmoittautuminen aikataulut.

  Master of Professional Studies in Art and Design voi tarjota monia uravaihtoehtoja ja jatko. Erityinen tutkimus voi johtaa aseman sisustus ja terveydenhuollon alalla.On ammattilaisten tarve sekä yksityisen teollisuuden ja yhdyskuntien kestävän suunnittelun ja kehittämisen. Valosuunnittelu on sovelluksia kaikille arkkitehtuurin, alkaen pääkonttori teatteriin. Pelialan vaatii innovaattoreita, joilla on koulutusta ja kokemusta tuoda oman teoksensa markkinoille. Suunnittelu ja kehitys taidot ovat erittäin työllistettäviä sähkötekniikan muun kentät.

  Tutustu laaja tietokanta ohjelmia, jotka osoittavat, miten ottaa seuraava askel oman ammatillisen uran taiteen ja muotoilun. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.