Keystone logo

31 Maisteri Ohjelmat sisään Taidekasvatus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kasvatustiede
  • Opetusala
  • Taidekasvatus
Opintoalat
  • Kasvatustiede (31)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Taidekasvatus

Master-tutkinto tarjoaa edistyneitä mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa koulutustaan. Jatkokoulutusohjelmien tyypillisesti pienet kokoluokat mahdollistavat opiskelijoille mahdollisuuden hankkia urakehitystyön edellyttämät taidot yhdellä tai kahdella vuodella voimakasta tutkimusta.

Mikä on taidekasvatuksen maisteri? Taidekasvatuksen jatko-ohjelmat voivat valmistaa opiskelijoita ottamaan oppimiskokemuksia omistukseensa ympäri maailmaa. Opiskelija voi erikoistua keskipitkän tai aikakauden erityiskoulutukseen tai osaa tasapainottaa opetussuunnitelmansa laajan valikoiman taidetekniikoita, historioita ja opetusmenetelmiä. Muita erikoistumisaloja voivat olla esimerkiksi advocacy, historia, yhteisötaide, museokasvatus ja taidekuritus. Opiskelijat saavat yleensä voimakkaan teorian ja käytännön kokemuksen sekä studiossa että sen ulkopuolella, ja he ovat itsensä erottuneina kasvattajina tiukka kurssit ja tutkimukset.

Opiskelijat, jotka suorittavat maisterin taidekasvatuksen, voivat saada kykyä opettaa useille ikäryhmille, suorittaa tyhjentävän taiteen analyysiä ja kritiikkiä sekä navigoida historian arkistot ammattitaidolla ja herkkyydellä. Nämä piirteet voivat edetä opiskelijan ammattiin ja antaa hänelle mahdollisuuden kehittää edelleen taiteilijaa.

Edistyneeseen tutkintoon liittyvät kustannukset olisi korotettava elinkustannuksiin ja ajan vaatimuksiin. Koska jokaisella ohjelmalla on erilaiset vaatimukset ja ainutlaatuinen maksu-aikataulu, kiinnostuneiden opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä yliopistoihinsa valitsemalla oikeat kustannusarvioinnit.

Tälle pätevyydelle ei ole tyypillistä työympäristöä, koska se tarjoaa tien niin monille eri ammateille. Opiskelijat tyypillisesti jatkavat työskentelemään julkisissa kouluissa, yliopistoissa, museoissa, taidekeskuksissa ja taidegallerioissa, vaikka siellä on monia muita teollisuudenaloja, jotka vaativat tätä taitoa. Kuvataiteilija, taidekasvattaja, museoasiantuntija, taidetoimikunta, taidekonsultti ja koulutuskonsultti ovat vain kourallinen tämän alan tutkinnon suorittaneita työpaikkoja.

Perhe- ja työelämän ei tarvitse pysyä korkeakoulutuksen tavoin. Voit jatkaa taidekasvatuksen maisteri perinteisten tai online-luokkien kanssa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.