Keystone logo

23 Maisteri Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot Taiteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Yleissivistävät opinnot
 • Taiteet
Opintoalat
 • Yleissivistävät opinnot (23)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot Taiteet

  Suorituskyvyn saavuttaminen mahdollistaa monien opiskelijoiden laajentamisen sekä akateemisen että uran horisonttiin. Opiskelija voi suorittaa useimmat maisteriohjelmat alle kolmessa vuodessa.

  Mikä on Master Liberal Artsissa? Tämän tyyppistä ohjelmaa harjoitetaan tyypillisesti kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen. Opiskelijoiden on yleensä suoritettava useita akateemisia kursseja. Vapaa-ajan taideohjelmat voivat olla luonteeltaan monialaisia ​​ja keskittyä monien tieteellisten tieteenalojen, kuten yhteiskunnallisten, luonnollisten ja käyttäytymistieteiden sekä humanististen tieteiden aiheisiin. Kurssit edellyttävät usein, että opiskelijat soveltavat kriittisiä ajattelutaitoja monimutkaisiin kysymyksiin. Opiskelija voi joutua suorittamaan opinnäytetyön osoittaakseen, että hän hallitsee tietyn aiheen. Master-tutkinto-ohjelmat ovat taiteen houkuttelevia vaihtoehtoja niille opiskelijoille, jotka arvostavat kykyä räätälöidä oppimiskokemukset henkilökohtaisiin oppimistavoitteisiinsa.

  Master of Liberal Arts -opetuksen hankkiminen auttaa usein tutkinnon ammattilaisia ​​parantamaan taitoja, joita voidaan käyttää työllistämiseen, ylennyksiin tai korkeampiin palkkoihin. Valmistuneet tavallisesti hankkivat tehokkaita viestintätaitoja, kriittisiä ajattelutaitoja ja organisaatiotaitoja.

  Kustannukset master-ohjelman suorittamiseksi taiteen alalla riippuvat monista tekijöistä, kuten ohjelman kestosta ja ilmoittautumistilasta. Yksittäisiä kustannustietoja voi hakea kustakin laitoksesta suoraan.

  Ne, jotka ansaitsevat Master in Liberal Arts usein havaitsevat, että he ovat erittäin haluttuja jatko-uran. Opiskelijan kurssityön painopisteestä riippuen hän voi löytää asemansa sosiaalityöntekijänä, sosiologina tai henkilöstöasiantuntijana, työskentelemään ihmisten kanssa ja ratkaisemaan ihmisten välisiä ja yhteisöllisiä asioita. Tutkijat voivat tulla taloustieteilijöiksi, kirjailijoiksi tai graafikoiksi sekä käyttää taloudellisia tai luovaa erikoistumistaan ​​analysoimaan maailmaa.

  Master of Liberal Artsin saaminen voi olla avainasemassa urakehityksessä. Korkeakoulujen oppilaitokset ympäri maailmaa tarjoavat tällaista ohjelmaa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.