Keystone logo

44 Maisteri Ohjelmat sisään Talouskehitys 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Taloustieteen opinnot
 • Taloustiede
 • Talouskehitys
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (44)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Talouskehitys

  MSC, tai Master of Science, on koulutusohjelma, joka vaatii noin kaksi vuotta täysipäiväistä opiskelua loppuun. Käyntiä ennen diplomi-ohjelma, opiskelijoiden on ensin suorittanut kandidaatin tutkinnon vastaavalla alalla. Valmistuttuaan diplomi opiskelija voi löytää korkeasti koulutettujen työpaikat, jotka tarjoavat parempia korvauksia ja mahdollisuuksia etenemiseen.

  Mikä on MSc elinkeinokeskuksen? Tässä jatko-ohjelma, opiskelijat suorittavat kursseja makro- ja mikrotalouden, määrällisiä menetelmiä, kaupan teoria, poliittinen talous, globalisaatio, mikrorahoitusta, ja malli kehitys ymmärtämään paremmin taloudellisen kehityksen teoriat ja politiikkoja, jotka vaikuttavat kasvuun ja laajentamiseen yhteisöjä ympäri maailmaa . Opiskelija suorittaa kursseista sekä lopullinen tutkimus paperi tai hanke osoittaa osaamistaan ​​talouskehitystä.

  Ansaitsemalla diplomi opiskelijat saavat kriittistä ajattelua, viestintä ja innovatiivisia ongelmanratkaisutaitoja, joka voi olla hyötyä sekä heidän yksityiselämänsä ja työelämänsä. Valmistuneet myös oppia soveltamaan tietojaan reaalimaailman ongelmia saada aikaan tehokasta muutosta.

  Kustannukset saada maisterin tutkinto talouskehitys voi vaihdella melkoisesti jokaiselle oppilaalle ja koulussa. On suositeltavaa, että opiskelijat täysin tutki heidän erityisiä koulu- ja ohjelmaa ja hakea apurahoja tarpeen.

  Yksilöt, jotka valmistuu diplomi elinkeinokeskuksen ovat usein suuri kysyntä positiot kaupunkisuunnittelijat, kehitys hankekoordinaattoreille ja taloudellinen hanke kehittäjät, työskentelevät paikallisten tai kansainvälisten hallitusten, yksityisten kehittämisyhtiöt, rakennus- kehittäjien tai jopa voittoa ja hyväntekeväisyys virastot.Monet opiskelijat haluavat jatkaa opintojaan valmistuttuaan maisterin tutkinto ja ansaita PhD, jotta he voivat edelleen tutkimus- ja ymmärrystä.

  Ansaita MSc voi olla ponnahduslauta polulla opiskelijat työskentelevät saavuttaakseen elämänsä päämääriä. Jos olet kiinnostunut edistää oman koulutuksen, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.