Keystone logo

33 Maisteri Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Linjaukset Talouspolitiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Linjaukset
  • Talouspolitiikka
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (33)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Linjaukset Talouspolitiikka

Suurimmat toimijat taloudessa tehdä suurin vaikutus yleiseen markkinatilanteeseen. Hallitukset, pankit ja yksityiset yritykset tarvitsevat luoda strategioita, kohdentaa rajalliset resurssit mahdollisimman tehokkaasti. Ne, joilla Master talouspoliittisen on taidot näiden järjestöjen riippuvat analysoimaan tietoja ja luoda tehokkaita ohjelmia.

Mikä on Master Economic Policy? Tämä on edistyksellinen tutkinto, joka parantaa opiskelijoiden koulutukseen kuin jatko. Se keskittyy suurten teorioiden taloustieteen kuin ne liittyvät poliittiset päätökset. Opiskelijat tutkia tärkeitä aiheita sekä mikro- ja makrotalouden näkökulmasta. Painopistealuetta veropolitiikan, kauppasopimukset ja julkisten ohjelmien. Valmistuneet pystyvät tunnistamaan tehottomuutta ja tehdä ehdotuksia virtaviivaistaa toimintaa laajamittaisesti organisaatioiden.

Jatko on kehittynyt monipuolinen kriittistä ajattelua ja viestintätaidot.Sen lisäksi, että osaa analysoida mahdollisten tulosten poliittisia muutoksia, nämä opiskelijat opetetaan luoda yksityiskohtaisia ​​raportteja ja esityksiä, jotka tiivistetään monimutkaisia ​​ideoita helposti ymmärrettävässä muodossa. Nämä ohjelmat antavat myös opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa työskentelyn uusimman ohjelmiston työkalut tiedon keräämiseen ja analysointiin.

Kustannukset Master talouspoliittisen riippuu laitoksen opiskelija valitsee osallistua. On suositeltavaa, että opiskelijat yhteyttä tunnustukset osastot koulujen harkitaan Lisätietoa palkkioista ja opetusta.

Valmistuneet ovat työllistettäviä monilla aloilla. Suoritettuaan niiden ohjelma, monet pystyvät edetä nykyisiä uransa. Hallitukset, pankit ja yksityiset yritykset edellyttävät palvelut näiden tutkinnon. He löytävät työtä kuin analyytikot ja konsultit. Jotkut ovat onnistuneet johtotehtävissä julkisen ohjelmia.Toiset haluavat jatkaa opintojaan ja suorittaa jatko-ohjelma. Nämä opiskelijat ovat päteviä uran tutkijoita.

On tärkeää ottaa huomioon niin monta vaihtoehtoa kuin mahdollista, ennen kuin päätetään ohjelman. Kansainvälisille opiskelijoille ja ammattilaisia, online kursseista tarjoaa laadukkaita koulutusmahdollisuuksia, jotka sopivat maantieteellinen ja aikataulutus rajoituksia. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.