Keystone logo

7 Maisteri Ohjelmat sisään Tanssiopinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Esittävät taiteet
  • Tanssi
  • Tanssiopinnot
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Tanssiopinnot

Tanssiopiskelijoiden tulevaisuus kaikkialla maailmassa on usein sellaisten henkilöiden käsissä, jotka haluavat harjoitella korkeakoulututkintoa aiheesta. Tanssiopetuksen maisteri voi tarjota opiskelijoille tarvittavan tietämyksen tanssitaitojaan uudelle tasolle.

Mikä on mestari tanssitutkimuksissa? Tämän tyyppinen ohjelma pyrkii keskittymään kehittyneisiin tanssin elementteihin. Vaikka perustutkinto voisi keskittyä enemmän tekniikoita, maisterin tutkinto tanssitutkimuksissa liittyy myös tutkimukseen ja analysointiin tanssin ja sen historiasta. Monet ohjelmat vaativat opinnäytteen kirjoittamista ja puolustusta sekä useita tutkimusprojekteja, jotka on valmisteltava opintojakson aikana. Tutkimuksen pituus kestää tyypillisesti yhdestä kahteen vuoteen.

Tanssitutkinnon suorittaneen maisterin tutkinto voi auttaa opiskelijoita saavuttamaan suuremman arvostuksen kaikista tanssituotannosta. Jotkut ohjelmat saattavat jopa antaa opiskelijoille mahdollisuuden osoittaa tanssivaa kykyään ja tietoaan erilaisten yleisöjen edessä.

Tanssitutkinnon suorittaneiden ansaitsemisen kustannukset vaihtelevat riippuen siitä, missä opiskelijat suunnittelevat opiskeluun. Opiskelijoiden tulee ottaa huomioon puvut, yksityinen harjoittelu ja matkustaminen esityksiin. Jos haluat tietää kaikista kustannuksista, muista tutkia tarkasti harkitsemaasi ohjelmaa.

Suurelta osin pitkälle edennyt tanssiohjelmasta valmistuneet siirtyvät opettajille valtion tai oppilaitoksissa. Jotkut voivat harjoittaa uraa ammattimaisissa tuotantoissa tai konsulttina eri virastojen kanssa. Jotkut opiskelijat saattavat jopa päättää maisterintutkintonsa suorittamisesta PhD-tutkinnoilla. Edistyneillä opinnoilla opiskelijoilla on runsaasti tietoa ja altistumista menestymään tanssiteollisuudessa ammattimaisesti.

Opiskelijat voivat hakea ja mahdollisesti suorittaa kursseja verkossa. Tarvitaan ensin ansaitut kandidaatin tutkinnon lähialueella, vaikkakin tämä ei aina ole mahdollista. Lisätietoja saat alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakokeeseen täyttämällä lyijy-lomake.