Keystone logo

21 Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Tekniikan ala Tekniikan Tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Tekniikan ala
  • Tekniikan Tutkimus
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (21)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Tekniikan ala Tekniikan Tutkimus

Erikoistumiskoulutuksen ja kohdennetun koulutuksen tarjoaminen, maisteriohjelma on suosittu valinta opiskelijoille, jotka haluavat täydentää pätevyyttään. Tämä tutkinto tyypin tyypillisesti edellyttää 24-36 luotto tuntia loppuun.

Mikä on Master in Engineering Research? Nämä pitkälle kehitetyt ohjelmat yleensä opettavat opiskelijoille tekniikan perusteet ja sallivat niiden erikoistumisen monenlaisiin tieteellisiin aloihin. Opiskelija osaa valita kiinnostuksensa ja ohjelmatarjontaansa liittyvän erikoisosaamisen, joka kattaa tutkimuspohjaiset opetussuunnitelmat, jotka on räätälöity niiden ainutlaatuisten painopistealueiden mukaan. Erikoistumisalueisiin voivat kuulua (mutta ei ole rajoittunut) biotekniikka, sähköinen tai laskennallinen tekniikka, materiaalintekniikka ja öljytekniikka. Ohjelmasta riippuen näitä tutkintoja tukee usein itsenäinen tutkimus ja ne voivat liittyä alan asiantuntijoiden kanssa.

Insinööritutkimuksen käytännön luonteen vuoksi opiskelijat voivat saada paljon arvokkaita taitojaan ja kokemuksiaan koulutuksen kautta. Opiskelija osaa tehdä insinööritutkimusta ja tehdä yhteistyötä halutulla alallaan, ja hän voi hankkia parempia ajankäytön taitoja, jotka voivat edistää ammattimaista ja henkilökohtaista elämää valtavasti.

Budjetointi korkeakouluille voi olla haastavaa johtuen monista tekijöistä, jotka on otettava huomioon. Opiskelijoita kannustetaan tutkimaan maksuaikataulua jokaiselle yksittäiselle ohjelmalle, jota he haluavat ennen sovellusta ja tavoittaa haluamansa yliopistot avuksi.

Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneista opiskelijoista riippuen valitusta erikoisalasta voidaan saada työtä lähes mistä tahansa tutkimustoimintaan perustuvasta teollisuudesta. Tämän koulutusohjelman ainutlaatuinen käytännön taustat voivat johtaa opiskelijoita biolääketieteen insinööreihin, öljyinsinööreihin ja insinööreihin. Urapolkuja voi olla tarjolla sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, jossa pitkälti tutkinnon suorittaneet henkilöt ja todellinen tutkimuskokemus ovat jatkuvasti kysyttyjä.

Teknillisen tutkimuksen maisterin suorittaminen ei edellytä juurikaan elämääsi. Online- ja etäopiskeluohjelmat voivat auttaa sinua tasapainottamaan perhe- ja työelämän vaatimuksia akateemisten tavoitteidesi rinnalla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.