Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot Tekninen piirustus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Arkkitehtuurin opinnot
 • Tekninen piirustus
Opintoalat
 • Arkkitehtuurin opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Maisteri Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot Tekninen piirustus

  Master-tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa osaamistaan ​​ja taitojaan erikoistuneilla opintoaloilla. Nämä jatko-opinto-ohjelmat voidaan yleensä suorittaa yhdestä kahteen vuoteen.

  Mikä on mestari teknisessä piirustuksessa? Näiden ohjelmien tavoitteena on rakentaa arkkitehtuurin, insinöörien ja suunnittelumenetelmien käsitteellistä ymmärrystä ja harjoittelua ammattitaitoisissa käyttökohteissa hyödyntävien piirustusten taidoissa. Kurssin aiheet voivat tutkia taiteen, kaupunkisuunnittelun, teknologian ja humanististen tieteiden piirustusta. Opiskelijoita kannustetaan luomaan taitotietokanta, joka perustuu kaupunkiympäristön kestävän kehityksen nykyisiin haasteisiin. Pääsy ohjelmaan edellyttää todennäköisesti kandidaatin tutkintoa arkkitehtuurilla tai muulla läheisesti liittyvällä alalla.

  Ammattikorkeakoulututkinto voi hyödyttää opiskelijoita monilla ammattimaisilla ja henkilökohtaisilla tavoilla. Tehokkaiden tutkimusmenetelmien oppiminen, yhteiskunnallisten ja teknisten asioiden vaikutusten ymmärtäminen sekä kyvyt realististen hankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen ovat arvokkaita taitoja, joita voidaan käyttää yksilölliseen rikastumiseen ja pääsyä korkeamman palkkatason kilpailuasemiin.

  Ohjelmat ovat saatavilla kansainvälisesti, joten kustannukset ja kurssit kestävät jokaisen laitoksen osalta. Ilmoittautuneiden opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä tiettyihin kouluihin tiedustellakseen kustannuksista ja vaatimuksista.

  Suorituksen suorittaminen teknisessä piirustuksessa voi esittää tutkinnon suorittaneille monia mielenkiintoisia uramahdollisuuksia. Useimmat potentiaaliset työpaikat ovat arkkitehtuuriteollisuuden suunnittelijoita. Muita kenttiä, joilla on kysyntä asemien laatimiselle, ovat maanrakennus, elektroniikka ja valmistus. Teknisten piirustusammattilaisten erityistehtäviä voivat olla arkkitehdit, tuotesuunnittelijat, ohjelmoijat, atk-insinöörit, CAD-suunnittelijat, sovellusten suunnittelijat, sähköasentajat, rakennusalan asiantuntijat, sisustussuunnittelijat ja sähköiset asiantuntijat.

  Joustavat osa-aikaiset ja verkkokurssivaihtoehdot ovat käytettävissä opiskelijoille, joilla on kiireinen aikataulu ja rajoitettu pääsy tai mahdollisuus osallistua laitokseen. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.