Keystone logo

168 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Teknologian opinnot
 • Teknologia
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (168)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Teknologia

   Ylempi korkeakoulututkinto on korkeakoulututkinto, joka myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet jatkotutkinnon, osoittavat korkeatasoista osaamista tietyllä alalla. Siksi voi olla toteuttamiskelpoinen vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat lisätä tietonsa tietyssä aiheesta. Pääaineen tutkinnon suorittamiseksi opiskelijoilla on oltava kandidaatin tutkinto tai vastaava.

   Mikä on tekniikan maisteri? Tekniikka akateemisena harjoituksena käsittää monenlaisia ​​aiheita. Teknologian tutkimukseen liittyy monia erilaisia ​​taitoja, menetelmiä ja prosesseja. Master in Technology -opiskelijat ovat usein erikoistuneet tietotekniikkaan, liiketoimintaan ja teknologiaan, insinööritekniikkaan tai teknologian hallintaan. Ohjelman opetussuunnitelma voi sisältää kursseja kuten tietokannan hallinta, Internet-ohjelmointi, teknologiastrategia ja tilastot. Yksilöille voidaan opettaa, kuinka kehittää uusia tuotteita, rakentaa ja hallita teknisiä joukkueita sekä aloittaa ja käyttää teknisiä yrityksiä.

   Master in Technology -ohjelmaan perehtyneet taidot voivat antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden jatkaa alan ammattitaitoa. Opiskelijat kehittävät usein erikoistuneita organisatorisia, analyyttisiä ja päätöksenteon taitoja, jotka auttavat heitä erottumaan joukosta.

   Master in Technology astetta tarjotaan monissa eri kouluissa ympäri maailmaa. Joitakin ohjelmia voidaan käyttää myös etänä, joten kursseja ja kustannuksia voi vaihdella yliopiston mukaan. On suositeltavaa, että opiskelijat ottavat yhteyttä yliopistoon, jos haluat lisätietoja osallistumiskustannuksista.

   Työpaikat ovat monipuolisia ja kauaskantoisia. Valmistujat saattavat jatkaa tietojärjestelmien riskienhallintaa julkisen tilitoimiston kanssa. Opiskelijat voivat myös löytää työtä tietokoneanalyytikoina, tietokoneohjelmoijina, tukihenkilöinä tai järjestelmäanalyytikoina. Master in Technology pyrkii valmistamaan yksilöitä korkean tason uran yritysteknologian johtaviin projekteihin, osastoihin ja jopa koko organisaatioihin.

   Koulut eri puolilla maailmaa tarjoavat erilaisia ​​Master of Technology tutkinto-ohjelmia. Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella perinteisessä ympäristössä tai ansaita tutkinto verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.