Keystone logo

10 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologia ja tekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ammatilliset opinnot
 • Teknologia ja tekniikka
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (10)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Teknologia ja tekniikka

  Master of Professional Studies (MPS) on tutkinto on suunniteltu keskittyä tarkemmin yhteen alueeseen laajempaan monitieteinen tieteenala. On yleensä keskitytään reaalimaailman soveltamista taitoja. Ihmiset, jotka näin tutkintoon voi haluavat syventää ammatillista osaamista niiden nykyiset alan tai olla etsimässä vaihtaa ammatillinen vaihdetta.

  Mitkä ovat ammattiopinnot Teknologian ja tekniikan? Määrin tämänkaltaiset voi keskittyä tietotekniikan, tai se voi olla huolissaan rakentamisen suunnittelussa. Eri ohjelmat voivat tarjota kursseja, joiden tavoitteena on tehostaa opiskelijan tietoa aiheesta, jotta voidaan maksimoida sen soveltaminen olemassa olevan teollisuuden. Useimmissa tapauksissa opinto yhdistää luokkahuoneessa luentoja kenttätyötä.Luokkia voivat olla tietojenkäsittelytiede, psykologia, päätöksenteon tukeminen, teollisuuden turvallisuuden, riskienhallinnan sekä kriisien ja katastrofien hallintaan. Ohjelma voi myös sallia tai vaatia, työharjoitteluun tai ammatillinen sijoitus.

  Edut MPS ovat lisääntynyt tietämys miten soveltaa oppimaansa todellisiin tilanteisiin yrityskäyttöön. Tutkinnon voi nauttia luottamusta ymmärtää niiden aihe ja miten se toimii alle aito olosuhteissa ennen kuin ne tulevat kenttään. Ihmiset, jotka ovat jo teollisuudessa ja jotka pyrkivät tämän verran syventää ja laajentaa tietämystään voi hyötyä lisäarvoa ne tuovat työtä. Ammatillinen tutkinto voi lisätä tuottopotentiaalin ja työsuhdeturva.

  Opetus ja rekisteröintimaksut vaihtelevat ohjelman ja koulun. Ota yhteyttä kouluun valitsemaasi ohjelmaa varten tiedot niiden opetusta vaatimukset.

  On lukemattomia uramahdollisuuksia tutkinnon Master of Professional Studies in Technology and Engineering. Aloja ovat kaivos-ja muu energiateollisuus, kalastuksen, maatalouden, matkailun, yhteisön infrastruktuurin, kaupunki ja aluesuunnittelu, liikenne, kaupunkisuunnittelu, ja katastrofi riskien analyytikko, mainitakseni vain muutamia. Turvallisuus on alan kasvava mahdollisuus tietotekniikan aloilla. Kokonaisarkkitehtuurin ja turvatekniikka ovat kasvavia aloja, jotka tarvitsevat ihmisiä, joilla on erityisasiantuntemusta.

  Meidän tietokanta on laaja valikoima ohjelmia, jotka tarjoavat ammattiopinnot astetta ja tekniikan yliopistoista ympäri maailmaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.