Keystone logo

77 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologiajohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Teknologian opinnot
 • Teknologiajohtaminen
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (77)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Teknologiajohtaminen

  Master-tutkinto on jatkotutkinto, jonka opiskelijat ansaitsevat suoritettuaan tiukan opinto-ohjelman, joka voi kestää yhden ja kolmen vuoden välillä. Opiskelijoille, jotka ovat ansainneet kandidaatin tutkinnoista, turvaaminen mestarin voi auttaa avaamaan enemmän erikoistuneita, palkitsevia ja mahdollisesti kannattava uramahdollisuuksia.

  Mikä on tekniikan johtamisen maisteri? Tämän ohjelman kurssit yhdistävät johtamisen, liiketoimintastrategian, suunnittelun ja insinöörin periaatteet valmistelemaan valmistuneita tunnistamaan lupaavia teknisiä innovaatioita ja valvomaan kehitysprosesseja. Ehdokkaat oppivat liike-elämän ja johtamisen teorioista, joissa painotetaan teknisten työntekijöiden johtamista ja uutta tuotekehitystä. Eräissä koulutusohjelmissa opiskelijat keskittyvät tietylle teknologiateollisuudelle, kuten tietotekniikalle, kun taas muut ohjelmat pyrkivät kehittämään yleisempiä taitoja.

  Teknillisen hallinnan maisteri voi olla korvaamatonta nykyään, kun otetaan huomioon teknologian nopeasti kehittyvä luonne ja etuja, joita yritykset hyötyvät siitä, että nämä edut etenevät. Tieteen tai tekniikan taustatekijöille tämä tutkinto voi olla seuraava askel kohti suunnittelun tai projektinhallinnan johtavaa roolia.

  Teknologian hallinnan maisteriohjelman ansaitsemisesta aiheutuvat kustannukset eivät ole kiinteitä toimielinten kesken; Sen sijaan se vaihtelee maantieteellisten ja ohjelmarakenteiden perusteella. Jotta voidaan mitata tarkasti teknologian hallinnan maisterin ansaitsemisen kustannukset, opiskelijoiden olisi kuultava suoraan tarjoamistaan ​​laitoksista.

  Ammattilaiset, jotka ovat saaneet teknisen johtamisen maisterin, voivat hankkia työpaikkoja projektipäällikkönä tai harjoittaa johtotason tehtäviä. Tutkinnon suorittajat voivat suoraan valvoa uuden ja häiritsevän teknologian kehittämistä. He voivat myös valvoa teknisiä työntekijöitä tai neuvoa työnantajia hyödyntämään olemassa olevaa teknologiaa liiketoiminnan parantamiseksi. Jotkut tutkinnon suorittajat voivat myös halutessaan toimia konsulttina ja neuvoo yrityksiä tehokkaasta teknologian käytöstä tai tuotekehityksestä.

  Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita ansaitsemaan tätä tutkintoa, voivat tehdä sen perinteisten kurssien tai verkossa. Virtuaaliset ohjelmat saattavat hyödyttää ihmisiä, jotka haluavat ansaita asteensa jättämättä työvoimaa tai siirtymistä. On olemassa useita joustavia online-maisteriohjelmia saatavilla tänään. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.