Keystone logo

101 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian innovaatiot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Teknologian innovaatiot
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (101)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian innovaatiot

Opiskelijat, jotka suorittavat maisterin tutkinto, haluavat usein kehittää tietämystään akateemisella alalla. Monet opiskelijat käyttävät näitä ohjelmia auttaakseen heitä valmistautumaan kehittyneempään rooliin valitsemassaan teollisuudessa.

Mikä on teknisen innovaation Master? Keskittyminen teknologiainnovaatioon antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua ainutlaatuiseen tekniikan suunnitteluun ja tuotekehittelyyn. Usein näihin ohjelmiin voi liittyä keskittyä teknisiin lähestymistapoihin ja auttaa opiskelijoita saamaan yrittäjyyttä ja johtamistaitoja sekä teknistä osaamista. Ohjelmat keskittyvät usein kannattavien yritysten ja kaupallisten tuotteiden kehittämiseen. Kurssit käsittelevät yleensä yritystrategiaa, diagnoosisuunnittelua, toimintatapoja, keksintöä, tuotekehitystä, johtamista, kestävyyttä ja henkistä omaisuutta.

Tämä ohjelma voi auttaa oppilaita hankkimaan tärkeitä alan taitoja. Ohjelman aikana hankitut johtamistuntemukset voivat auttaa parantamaan uramahdollisuuksia. Lisäksi parannettu tuotekehitys ja teknologiset taidot voivat auttaa opiskelijoita laajentamaan urakehitystä ja parantamaan tulevia palkkoja.

Harkitessaan kustannuksia opiskelijoiden on tarkasteltava yksittäisiä laitoksia, jotka asettavat omat maksunsa. Kesto voi suuresti vaikuttaa yleisiin opintojen kuluihin, ja opiskelijat saattavat joutua budjetin mukaan.

Päällikön teknologia-innovaatio voi avata mielenkiintoisia uramahdollisuuksia uusille tutkinnon suorittaneille. Monet opiskelijat voivat valita teknologiayritysten innovaatiojohtajia. Tässä ominaisuudessa yksilöt voivat keskittyä erityisesti innovaatioiden hallintaan toimitusketjussa ja toiminnoissa. Lisäksi jotkut opiskelijat saattavat löytää asemia projektipäällikkönä insinööri-, viestintä- ja teknologiayrityksissä. Tämän kyvyn ulkopuolella opiskelijat voivat halutessaan työskennellä kulutuskysynnän ja tiedotusvälineiden suhteen markkinointijohtajana. Nämä ohjelmat tarjoavat myös erinomaisen mahdollisuuden opiskelijoille hankkimaan tarvittavat taidot omien kannattavien teknologia-suunnitteluyritysten perustamiseen.

Ohjelmat, jotka sijaitsevat eri maissa, tarjoavat Master in Technology Innovation. Online-ohjelmat voivat olla vaihtoehto vaihtoehto perinteisille alustoille. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.