Keystone logo

10 Maisteri Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Linjaukset Teknologiapolitiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Linjaukset
  • Teknologiapolitiikka
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Linjaukset Teknologiapolitiikka

Harva voi sivuuttaa räjähdyksen teknologian meidän nykyaikana. Liiketoiminnasta viihde, kehittyneitä teknisiä laitteita, ohjelmistoja ja järjestelmiä läpäistä jokainen osa elämäämme. Monet ovat innoissaan istua ja katsella kaikki uusimmat uusia suuntauksia löytää joka sopii heidän elämäänsä. Toiset ottaa enemmän mukana lähestymistapaa, selvittää, miksi jotkut tekniikat onnistuvat ja toiset epäonnistuvat. Ne ilmoittautua maisteriohjelmaan saadakseen tarpeeksi kokemusta uran Technology Policy.

Mikä on Master teknologianeuvoston? Monille se on jatkoa opintojen he valmistui kandidaatin ohjelma tietotekniikan, ohjelmistojen suunnittelu, tai liittyvältä alalta. Muut opiskelijat tulevat näennäisesti liity aloilla, kuten taloustieteen, matematiikan, tai rahoitusta.Opiskelijoiden teknologiapolitiikan maisteriohjelman opinto voimia, jotka ajavat syntymistä teknologian, mukaan lukien kysymykset, joihin sen suunnittelu, toteutus ja hyväksyminen.

Teknologiapolitiikka valmistuneet toimivat huippunimistä suunnittelun. Ne ovat avainhenkilöitä sekä teknologian suunnittelussa ja taloudellinen analyysi. Sellaisenaan ne ovat jatkuvasti kysyntää, ja komentaa joitakin korkein palkkojen IT- ja liiketoiminnan suunnittelu yhteisöissä.

Kustannukset Master Teknologian politiikkaohjelma vaihtelevat suuresti isäntäinstituutiolta. Kustannukset keskitytään yleensä opetusta ja investoinnit verkkoon valmis laptop. Tämä ohjelma kestää yleensä useita vuosia.

Valmistuneet tullut asiantuntija yhteyshenkilöinä teknologian kehittäjien ja talouspolitiikan päättäjille.Asiantuntijat teknologiapolitiikan usein palvella komiteoista päättäjien, auttaa hallituksen tai investointeja järjestöjen arvioida pätevyyttä eri toimina teknologian päätöksen. Ne toimivat myös johdon kanssa korkean teknologian yrityksiä arvioimaan nousevien teknologioiden ja kannattavuus uudistimme tuotelinjojen täyttää uudet trendit vaatimuksia.

Mahdollisten Master Teknologian Policy opiskelijoita, on monia erinomaisia ​​laitokset kaikkialla maailmassa. Opiskelijat syrjäisissä paikoissa voi täyttää vaatimukset monet näistä ohjelmista verkossa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.