Keystone logo

237 Maisteri Ohjelmat sisään Tekoäly 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Teknologian opinnot
 • Tekoäly
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (237)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Tekoäly

  Ilmoittautuminen master-ohjelmaan saatuaan kandidaatin tutkinnon voi antaa opiskelijoille lisätietoa aiheista, jotka parantavat uransa. Tämä tutkinto voi pätevöidä opiskelijat asiantuntijoiksi valitsemillaan aloilla ja saada heidät kelvollisiksi laajemmalle valitseville korkeapalkkaisille työpaikoille kuin jos heillä on vain kandidaatin tutkinto.

  Mikä on mestari keinotekoisessa älykkyydessä? Se on ohjelma, jonka tarkoituksena on antaa opiskelijoille syvällisempi ymmärrys teknologiasta ja miten soveltaa logiikkaa luomaan tekoälyä. Opiskelija voi opiskella mekaniikkaa, kuten insinööriä ja robotiikkaa, ja etsiä kursseja, jotka tutkivat logiikan, ohjelmoinnin ja älykkyyden periaatteita. Jokainen kurssi antaa opiskelijoille syvällistä osaamista konekielisen oppimisen näkökulmasta ja opettaa heitä luomaan ja ohjelmoimaan ainutlaatuisia projekteja tekoälykentälle.

  Monissa taidoissa voidaan kehittää päällikön ohjelmaa, joka voi johtaa korkeaan palkkatyöhön ja urakehitykseen tulevaisuudessa. Opiskelijat voivat kehittää kriittisiä ajattelutapoja ja teknologisia taitoja, jotka auttavat heitä ylittämään urallaan, ja he voivat myös oppia ratkaisevia ongelmanratkaisuvalmiuksia.

  Koska se voi kestää yhden tai kolmen vuoden ajan maisterintutkinnon suorittamisen jälkeen, kustannukset vaihtelevat huomattavasti. Jokainen koulu on erilainen ja sillä on omat settipalkkio, ja luokkien sijainti voi vaikuttaa myös hintaan.

  Tekoälyn ala on suhteellisen uusi ja jännittävä, ja mielenkiintoisia uranäkymiä on tarjolla oikealla tasolla. Jotkut opiskelijat voivat halutessaan työskennellä ohjelmistosuunnittelijoina, kun taas toiset mieluummin uraa kuin analyytikot. Monet löytävät asemia kehittäjinä. Työelämässä käytettäviä sovelluksia voidaan myös käyttää, ja uudet uramahdollisuudet näkyvät edelleen markkinoiden laajentuessa.

  Henkilökohtaisen elämän tasapainottaminen koulutuksen kanssa on haaste monille opiskelijoille. Useat yliopistot ovat alkaneet tarjota verkko-luokkia, jotta opiskelijat saisivat joustavuutta menestymään. Löydä yliopisto, joka vastaa tarpeitasi, etsi ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.