Keystone logo

28 Maisteri Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Tekstiilimuotoilu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Muotoilun opinnot
 • Tekstiilimuotoilu
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (28)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Tekstiilimuotoilu

  Jos olet suorittanut perustutkinnon, mutta etsit perusteellista ymmärrystä opintoalasta, voit siirtyä maisterin tutkintoon. Kaksi vuotta kokopäiväistä opiskelua voi antaa sinulle täydellisempi, syvällisempi käsitys aiheesta, kun taas itse tutkinto voi lisätä mahdollisuuksia tällä alalla.

  Mikä on tekstiilisuunnittelun päällikkö? Alan tutkinto voi lisätä ymmärrystäsi tekstiileistä ja niistä saatavista tuotteista ja malleista. Saatat huomata, että saat arvokasta tietoa tuotannosta ja tyylisuunnista sekä markkinoinnista, myynnistä ja muoti- ja muista tekstiilituotteista. Keskittyminen tekniikoihin ja kehityspäätöksiin voi auttaa sinua edistymään tuotannon maailmassa, kun taas syvä ymmärrys väreistä ja estetiikasta voi avata ovet luovaan käsitteeseen ja enemmän.

  Tekstiilisuunnittelun päällikön hyödyt saattavat ulottua urasi yli. Saatat saada tietoa, joka auttaisi sinua etsimään persoonallista tyyliäsi sekä taitoja kuten kriittistä ajattelua ja päätöksentekoa.

  Master-tutkintojen kustannukset mistä tahansa ohjelmasta voivat vaihdella maan ja koulun mukaan. Ota yhteyttä valitsemillesi kouluille saadaksesi lisätietoja kustannusrakenteesta ja siitä, mikä on katettu.

  Ura missä tahansa kurinalaisuudessa voi odottaa sinua, kun sinulla on tekstiilisuunnittelun päällikkö. Voit päättää olla sisustussuunnittelija tai muotisuunnittelija. Voit halutessasi päästä tytärlaitokselle yrityksessä, joka tarjoaa kyseisiä palveluja suunnittelun tai myynnin johtajana. Sinulla on myös mahdollisuus haarautua niihin liittyviin kenttiin; esimerkiksi ympäristötekijä voi mitata tekstiilien vaikutuksia ympäristöön. Muotilehden kirjailija saattaa myös löytää tämän arvosanan arvokkaaksi työkaluksi.

  Tekstiilisuunnittelun päällikkö saatetaan hankkia kaikkialla maailmassa joko osallistumalla luokkiin henkilökohtaisesti läheisessä yliopistossa tai ottamalla luokat verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.