Keystone logo

28 Maisteri Ohjelmat sisään Muoti Tekstiilit 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Muoti
 • Tekstiilit
Opintoalat
 • Muoti (28)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Muoti Tekstiilit

  On yleistä, että ihmiset saada maisterin tutkinto, jotta he voivat edetä urallaan. On useita etuja tämän tyyppinen ohjelma. Ihmiset kehittää ammatillista ja henkilökohtaista osaamista ja saamme erityistä tietoa aiheesta. Näin ne voivat erottua muista työvoiman.

  Mikä on Master Textile? Tämä edistyksellinen tutkinto keskittyy kehittäminen ja käyttö tekstiilien maailmassa vaatesuunnittelua. Päivän mallit tukeutuvat vahvasti tätä materiaalia luoda vaatteita ja kasvattaa tuotemerkkejä. Koska jokainen tekstiili on hieman erilainen, se on erittäin arvokasta saada tietoa tästä aiheesta. On olemassa useita kursseja saatavilla kaikkialla maailmassa kiinnostuneille opiskelijoille. Monet ohjelmat yhdistävät tutkimuksen tekstiilien muoti. Nämä luokat ovat yleensä opetetaan kampuksella edistää parempaa oppimista. Vaikka koulu, opiskelijat yleensä oppia historiasta suunnittelu, kangas kehittäminen, suunnittelu eri kankaita, ja enemmän.

  On olemassa useita etuja saada maisterin tutkinto. Tämä tutkinto on usein asettaa opiskelijat toisistaan ​​muotialalla. Monissa tapauksissa, heillä on enemmän mahdollisuuksia työhön. Myös monet ihmiset valmistuu ymmärtämistä vaatteet ja tuotanto näkökohta muotialalla.

  Hankintakustannukset maisteriksi riippuu koulun. Koska on olemassa yliopistoissa ympäri maailmaa, se on vaikea määrittää yhtä tiettyä maksua. Sen sijaan se on hyvä ajatus tutkimuksen kustannukset opetusta kanssa maahanpääsyä toimistoon.

  Opiskelijat, jotka valmistuu Master Textile ovat yleensä päteviä työskentelemään erilaisissa rooleissa muotimaailmassa. Monet ihmiset työskentelevät tuotannon puolella teollisuudelle. He työskentelevät suunnittelijat ja valmistajat auttaa tuottaa ja / tai suunnittelu vaatteet. Jotkut ihmiset työskentelevät suurten yritysten, ja toiset toimivat urakoitsijat. Toiset mennä suunnitella oman linjan vaatteita.

  On parasta etsiä verkossa, jos haluat soveltaa tämän tyyppisessä ohjelmassa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.