Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Tekstisuunnittelu / Copywriting 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjoittajakoulu
  • Tekstisuunnittelu / Copywriting
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Tekstisuunnittelu / Copywriting

Mikä on copywriting?
Copywriting on tekstin kirjoittaminen mainontaa tai muuta markkinointia varten. Teksti, joka tunnetaan myös nimellä kopio, on kirjoitettua sisältöä, jonka tarkoituksena on lisätä tuotemerkkitietoisuutta ja suostutella potentiaaliset asiakkaat ryhtymään tiettyyn toimintaan, kuten ostamaan. Copywritingia voidaan käyttää erilaisissa markkinointimateriaaleissa, kuten verkkosivujen sisällöissä, esitteissä ja sähköpostimarkkinointikampanjoissa.

Miksi copywritingin opiskelu on tärkeää?
Copywriting on tärkeä taito oppia, koska sitä voidaan käyttää erilaisissa markkinointiin liittyvissä urissa. Ymmärtämällä, miten kirjoittaa vakuuttava kopio, voit luoda tehokkaampia markkinointikampanjoita, jotka auttavat lisäämään tuotemerkkitietoisuutta ja luomaan liidejä. Lisäksi copywriting on loistava tapa parantaa kirjoitustaitojasi ja oppia laatimaan vakuuttavia argumentteja.

Mitä voin tehdä copywriting-tutkinnolla?


On olemassa monia erilaisia urapolkuja, joita voit ottaa copywriting-tutkinnolla. Sinusta voi tulla freelance-kirjoittaja, joka työskentelee eri yritysten kanssa markkinointimateriaalien luomiseksi. Tai sinusta voi tulla sisältömarkkinoija, joka vastaa yrityksen sisältöstrategian kehittämisestä ja hallinnasta. Vaihtoehtoisesti voit työskennellä mainostekstien kirjoittajana ja luoda mainoskampanjoita asiakkaille.Copywriting-tutkinnolla on monia vaihtoehtoja, joten voit jatkaa urapolkua, joka parhaiten sopii kiinnostuksen kohteisiisi ja taitoihisi.Mitä copywriting-tutkintoja/kursseja on saatavilla?Saatavilla on monia erilaisia copywriting-tutkintoja ja -kursseja kiinnostuksen kohteidesi ja tavoitteidesi mukaan. Voit esimerkiksi jatkaa mainonnan copywriting-tutkintoa, joka valmistaisi sinut uraan mainonnassa. Tai voit saada tutkinnon sisältömarkkinoinnista, joka opettaisi copywritingia ja antaisi sinun työskennellä yritysten kanssa sisältöstrategian kehittämiseksi ja hallitsemiseksi. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa copywritingin lisäkurssin, joka opettaisi sinulle vakuuttavan kopion kirjoittamisen perusteet. Minkä tahansa reitin valitsetkin, käytettävissä on monia vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.Mitä opiskelen copywriting-tutkintoni / kurssini aikana?Copywriting on erityinen kirjoitustyyli, jota käytetään mainonnassa ja markkinoinnissa. Copywritingin opiskeluun tarvitaan ensin perustiedot sävellyksestä, kieliopista ja kirjoitustyyleistä. Useimmat copywriting-kurssit sisältävät materiaalia, jonka tarkoituksena on kehittää käytännön kirjoitustaitoja sekä copywriting-kohtaisia aiheita, kuten mainontaa, markkinointia, vakuuttamista jakirjoitustaitoja.

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.