Keystone logo

6 Maisteri Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Journalismi Televisiojournalismi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Journalismi
  • Televisiojournalismi
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Journalismi Televisiojournalismi

Master-tutkinto johtaa kandidaatin tutkintoa, jossa keskitytään saavuttamaan tietyn alan tai ammatillisen harjoittelun alan kehittynyt osaaminen. Se on jatko-opintojen ensimmäinen taso, ja tohtorintutkinnon jälkeinen akateemisen toisen asteen tutkinto.

Mikä on Master Broadcast Journalismissa? Tämä tutkinto valmistaa opiskelijoita uran lähetystoimintaan ja sähköiseen journalismiin teoreettisen tutkimuksen ja käytännön harjoittelun kautta. Opettaa tuotanto- ja toimituksellista taitoa radiolle ja televisiolle sekä tutkimuksen ja tuotannon rahoitusta. Aiheet voivat olla kirjoitus, tietojen kerääminen, raportointi ja ankkurointi eri alustoille. Muut mahdolliset työselostukset saattavat sisältää yleisradiohistoriaa, alan sääntöjä ja määräyksiä, julkisen palvelun ilmoituksia, kenttä- ja studiotehokkuutta, ääntä ja visuaalisia ilmiöitä.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat yleisradiotoimituksen maisterin tutkinnon, oppivat perinteisten ja uusien mediaalustojen lähetystoiminnan edellyttämät erityiset luovan ja teknisen tuotannon taidot. Viestintä- ja puhekoulutus, isännöinti ja käsikirjoittaminen auttavat tulevia rooleja.

Master of Broadcast Journalismin kustannukset vaihtelevat ja perustuvat usein oppilaitokseen ja ohjelman pituuteen, joka kestää vähintään vuoden. Koulutyyppi ja onko se kansainvälisesti perustuva vaikuttavat myös kustannuksiin.

Tämäntyyppisten ohjelmien jatko-opiskelijat voivat odottaa uraa yleisradiotoiminnassa, sosiaalisessa mediassa tai multimediassa. He saavat yleensä kokemuksia pienten ja keskisuurten markkinoiden toimipaikoista, jotka lopulta valmistautuvat työpaikkojen avaamiseen suuremmilla markkinoilla tai suurilla yleislähetysverkoilla. Eräitä ammattiin liittyviä esimerkkejä ovat urheiluverkoston tuotanto-avustaja, espanjankielisen verkon tuottaja, ammattiurheilujoukkueiden mediaoperaatiot ja suuri sähköisen kaapeliverkon verkko.

Master of Broadcast Journalism -ohjelmia tarjoavat maailmanlaajuisesti eri laitokset. Ne voivat olla kampuskohtaisia, verkossa tai molempia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.