Keystone logo

30 Maisteri Ohjelmat sisään Televisiotutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Journalismi ja joukkoviestintä
 • Televisiotutkimus
Opintoalat
 • Journalismi ja joukkoviestintä (30)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Televisiotutkimus

  Hankkiminen Master Television Studies vaatii laajan tutkimuksen kautta akkreditoidun yliopiston ohjelma. Opiskelijat, jotka haluavat lisätä uramahdollisuuksia Valmistuttuaan olisi harkittava monia vaihtoehtoja niitä oppilaitoksesta toiseen.

  &nbsp

  Mikä on Master Television Studies? Opiskelijat luovia mieliä ja intohimo elokuva usein huomaamaan, että ne on laadittu kohti TV ja elokuvateollisuus. Pyrkimys jatko koulutuksen televisio sisältää usein tutkimuksen digitaalisen elokuvan, historian television ja elokuvan, sekä sosiaalisia ja poliittisia näkökohtia elokuva ja miten ne vaikuttavat yleisöille. Sisällä televisio opinnot, opiskelija voi valita useamman erityisalan opinto jotka vetoavat heidän yksilöllisiä kykyjä ja etuja.

  &nbsp

  Hankkimalla kuustason koulutuksen televisio opiskelija voi saada käytännön kokemusta tarvitaan, jotta vaikutus nykypäivän TV ja elokuvateollisuus.Post-grad tutkimukseksi voi avata uusia ovia verkostoitumisen ja uran rakentaminen.

  &nbsp

  Kun yrittää suunnitella tulevaisuutta varten kustannuksia Master Television Studies-ohjelma, on tärkeää, että opiskelijat ymmärtävät vaihtelevissa lukukausimaksuista hinnat, jotka ovat paikallaan yhdestä toimielin seuraavaan. Hinta opetusta voi vaihdella huomattavasti eri alueilla maailmassa, ja tämä voi johtua tekijöistä, kuten ohjelman suosio, laitoksen koko tai arvostettu opetusta. Opiskelijat voivat työskennellä taloudellinen neuvonantaja heidän koulussaan kiinnostavaa määrittää kustannukset valmiiksi valitsemaansa ohjelmaa.

  &nbsp

  Valmistumisen jälkeen opiskelija voi hakea työtä aloilla, kuten käsikirjoitus, lavastus televisio tai teatterin ja elokuvan tuotannon. Mahdollisuuksien puitteissa tv-alan ovat rajattomat, kymmenien yksilöiden tarvitaan yksiä tuottaa televisio tai elokuva.Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan heidän tietojaan television ja siihen liittyvät teknologiat, oppia lisää Master Television Studies-ohjelma voi auttaa heitä valitsemaan oikea merkittävä alaan.

  &nbsp

  Voit hakea verkossa koulunkäyntiin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.