Keystone logo

49 Maisteri Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Teollinen muotoilu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Muotoilun opinnot
 • Teollinen muotoilu
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (49)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Teollinen muotoilu

  Opiskelijat, jotka haluavat tulla teollisen suunnittelun alan ammattilaisiksi, kannustetaan jatkamaan teollisen muotoilun maisteri. Tässä ohjelmassa opiskelijat oppivat soveltamaan erilaisia ​​suunnittelukäytäntöjä ja -tekniikoita kehittääkseen virtaviivainen valmiin teollisen muotoilun.

  &nbsp

  Mikä on teollisen muotoilun maisteri? Teollinen muotoilu Master on ohjelma, joka opettaa opiskelijoille, miten kehittää laadukkaita teollisia malleja luovan ja tehokkaan prosessin avulla. Ohjelmaa täydentävät opiskelijat ovat saaneet tarvittavat tiedot ja välineet sellaisten mallien luomiseksi, jotka pystyvät parantamaan yhteiskuntaa ja käyttäjiä. Opiskelija osaa suunnitella tuotteita ja suunnitelmia, jotka voivat parantaa monia eri teollisuudenaloja, kuten valaistusta, grafiikkaa, autoteollisuutta, pakkaamista, huonekaluja, näyttelyä, arkkitehtuuria, videoita, tuotteita, lääketieteellisiä laitteita, pöytälevyjä ja paljon muuta.

  &nbsp

  Teollisen muotoilun maisterin tutkintoon johtavat opiskelijat saavat koulutuksen ja kokemuksen, jotka ovat välttämättömiä onnistuneiden uran suorittamiseksi teollisessa suunnittelussa. Koska ohjelma tarjoaa niin monenlaisia ​​painopistealueita, oppilaat voivat erikoistua alueelle, johon heidät piirretään.

  &nbsp

  Maisterin tutkintojen kustannukset teollisessa suunnittelussa vaihtelevat valitun laitoksen ja sen sijainnin perusteella. Useimmat ohjelmat voidaan suorittaa kahden vuoden kuluessa, jos opiskelijat osallistuvat ohjelmaan kokopäiväisesti.

  &nbsp

  Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneilla opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa ammattiurheilua useilla eri aloilla, kuten näyttelyn suunnittelija, teollisuussuunnittelija, jatko-opettaja, lukionopettaja, korkeakouluopettaja, ostopäällikkö, mainontatilinhoitaja ja muut teolliseen muotoiluun liittyvät urat. Teollinen muotoilu Master voi myös olla hyödyllinen muissa uran, kuten myynti ja markkinointi.

  &nbsp

  Mestari teollisessa suunnittelussa tarjoaa kokemusta ja osaamista, jonka opiskelijoiden on turvattava korkean tason tehtävät teollisuudessa ja tuotekehityksessä. Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit hakea Master of Industrial Design -ohjelmaa, etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.