Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 37 Maisterintutkinnot sisään Teollinen muotoilu 2024

37 Maisteri Ohjelmat sisään Teollinen muotoilu 2024

Yleiskatsaus

Opiskelijat, jotka haluavat tulla teollisen suunnittelun alan ammattilaisiksi, kannustetaan jatkamaan teollisen muotoilun maisteri. Tässä ohjelmassa opiskelijat oppivat soveltamaan erilaisia ​​suunnittelukäytäntöjä ja -tekniikoita kehittääkseen virtaviivainen valmiin teollisen muotoilun.

&nbsp

Mikä on teollisen muotoilun maisteri? Teollinen muotoilu Master on ohjelma, joka opettaa opiskelijoille, miten kehittää laadukkaita teollisia malleja luovan ja tehokkaan prosessin avulla. Ohjelmaa täydentävät opiskelijat ovat saaneet tarvittavat tiedot ja välineet sellaisten mallien luomiseksi, jotka pystyvät parantamaan yhteiskuntaa ja käyttäjiä. Opiskelija osaa suunnitella tuotteita ja suunnitelmia, jotka voivat parantaa monia eri teollisuudenaloja, kuten valaistusta, grafiikkaa, autoteollisuutta, pakkaamista, huonekaluja, näyttelyä, arkkitehtuuria, videoita, tuotteita, lääketieteellisiä laitteita, pöytälevyjä ja paljon muuta.

&nbsp

Teollisen muotoilun maisterin tutkintoon johtavat opiskelijat saavat koulutuksen ja kokemuksen, jotka ovat välttämättömiä onnistuneiden uran suorittamiseksi teollisessa suunnittelussa. Koska ohjelma tarjoaa niin monenlaisia ​​painopistealueita, oppilaat voivat erikoistua alueelle, johon heidät piirretään.

&nbsp

Maisterin tutkintojen kustannukset teollisessa suunnittelussa vaihtelevat valitun laitoksen ja sen sijainnin perusteella. Useimmat ohjelmat voidaan suorittaa kahden vuoden kuluessa, jos opiskelijat osallistuvat ohjelmaan kokopäiväisesti.

&nbsp

Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneilla opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa ammattiurheilua useilla eri aloilla, kuten näyttelyn suunnittelija, teollisuussuunnittelija, jatko-opettaja, lukionopettaja, korkeakouluopettaja, ostopäällikkö, mainontatilinhoitaja ja muut teolliseen muotoiluun liittyvät urat. Teollinen muotoilu Master voi myös olla hyödyllinen muissa uran, kuten myynti ja markkinointi.

&nbsp

Mestari teollisessa suunnittelussa tarjoaa kokemusta ja osaamista, jonka opiskelijoiden on turvattava korkean tason tehtävät teollisuudessa ja tuotekehityksessä. Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit hakea Master of Industrial Design -ohjelmaa, etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Muotoilun opinnot
 • Teollinen muotoilu
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (37)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto