Keystone logo

16 Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka Teoreettinen fysiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Fysiikka
  • Teoreettinen fysiikka
Opintoalat
  • Luonnontieteet (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka Teoreettinen fysiikka

Master-tutkinto on saatavilla monissa eri muodoissa, kuten Master of Science, Master of Liberal Arts ja Master of Research. Näiden tutkintojen suorittaminen kestää keskimäärin 1-2 vuotta kokopäiväistä ilmoittautumista tai 2-4 vuotta osa-aikainen ilmoittautuminen.

Mikä on mestari teoreettisessa fysiikassa? Fysiikan korkeakoulututkinnon suorittaneet opiskelevat tyypillisesti kvanttimekaniikan, kvanttiteorian, sovelletun fysiikan ja kehittyneen matematiikan yhdistelmää. Kurssit sisältävät monimutkaisia ​​matemaattisia ja teoreettisia aiheita, ja niitä täydennetään usein laboratoriotyön aikana, jolloin opiskelijat saavat käytännön kokemusta. Klassisen fysiikan perusteellisen opiskelun lisäksi jatko-opiskelijoille tarjotaan erikoistumisvaihtoehtoja, kuten astrofysiikka, hiukkasfysiikka, nanoteknologia, biofysiikka ja kehittynyt matematiikka, jotta he voivat edelleen hioa taitojaan tässä monimuotoisessa kurinalaisuudessa.

Opiskelijat, jotka harjoittavat teoreettista fysiikkaa päällikön tasolla, usein tarkentavat taitojaan matemaattisten tutkijoiden keskuudessa, kehittävät vahvaa tutkimuskokemusta, asiantuntijatason laskennallisia kykyjä ja yli keskimääräistä käsitystä numeroista, jotka voivat johtaa urakehitykseen ja erinomaisiin ongelmanratkaisuun päivittäisessä elämässä.

Maisterin tutkinto voi vaihdella kustannustehokkaasti, koska jokainen koulu, ohjelma, alue ja opiskelija on erilainen. Monet yliopistot tarjoavat mahdollisia opiskelijoille ennustettuja budjetteja, jotka perustuvat heidän ainutlaatuisiin maksuosuuksiinsa sekä taloustoimistoihin, jotka auttavat suunnittelua ja tiedusteluja.

Koska teoreettinen fysiikka on niin monipuolinen kenttä, ei tule olla yllättävää, että työmahdollisuudet ovat yleisesti ottaen ylimielisiä tutkinnon suorittaneille. Potentiaaliset teollisuudenalat, jotka ovat avoimia opiskelijoille, ovat tutkimus, terveydenhuolto, teknologia ja energia. Yliopistojen opettajien tai tutkijoiden ulkopuolella valmistuneet tutkivat myös joskus biolääketieteen, geofysiikan, robotiikan ja nanoteknologian ammattilaisia. Lisäksi monet teoreettiset fyysikot työskentelevät yhdessä yksityisten ja julkisten puolustusmateriaalien insinöörien kanssa eri puolilla maailmaa.

Kuten useimmat tutkinnot raskasta laboratoriotarkastusta, mestari teoreettisessa fysiikassa edellyttää tyypillisesti kampuksen suorittamista. Onneksi ohjelmat ovat käytettävissä ympäri maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.