Keystone logo

26 Maisteri Ohjelmat sisään Terveysala 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ammatilliset opinnot
 • Terveysala
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (26)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Terveysala

   Suoritettuaan heidän perustutkintoa astetta, opiskelijat voivat ilmoittautua Professional maisteriohjelman edelleen uransa tavoitteita. Tämä polku Tutkimuksen tarkoituksena on tarjota sekä tiukan koulutuksen ja arvokasta työkokemusta alalla opiskelijan 's valinta.

   Mikä on Professional Master Health Studies? Tämä tutkinto valmentaa ammatteja terveyden alalla. Sinänsä monenlaisia ​​kursseista on yleensä sisällytetty opetussuunnitelmaan, luokkiin ravitsemukseen ja liikunnan fysiologia ja mielenterveys. Kun yhdessä, kurssit auttaa luomaan perustan ymmärtämisen jokaiselle opiskelijalle, jonka he voivat sitten hakea käytännön tilanteissa työskennellessään työpaikkoja tai harjoittelupaikkoja eri terveyteen liittyviä organisaatioita. Varjostus terveydenhuollon ammattilaiset antaa opiskelijoille mahdollisuuden löytää oma paikkansa kentän sisällä ja jopa verkon jälkeiseen valmistumisen uramahdollisuuksia.

   Ehkä suurin etu ottamisen aste on erittäin palkitsevaa vaikutusta toisten 'elää se mahdollistaa. Kun tietämystä ja kokemusta tällä tiellä tutkimuksen opiskelijat voivat mennä olla todellista vaikutusta terveyteen ja elämänlaatuun niiden asiakkaiden tai potilaiden.

   Jokainen koulu tarjoaa Professional Master Health Studies on erilaiset kustannukset ilmoittautuminen ja rekisteröinti. Tarkempaa tietoa ohjelmasta 's kustannus voidaan määrittää ottamalla yhteyttä hakutoimistoon.

   Professional Master in Health Studies voi toimia ponnahduslautana monenlaisia ​​eri uraa. Yksi yleisimmistä sovelluksista tämä tutkinto on uran työterveyshuollon. Tutkinnon voi hakea työtä konsultteina henkilöstöosasto, auttaa varmistamaan, että yritykset ja yritykset etsivät jälkeen hyvinvointia työntekijöilleen mahdollisimman laajasti.Opiskelijat voivat myös jatkaa työtä terveysriski tilintarkastajat paikallistaa ja minimoida epäterveellisiä työtapoja. Valmistuneet jotka päättävät he haluavat harjoittaa lääke voi olla vankka perusta tiedon paikallaan lääketieteellisen koulun koulutusta.

   Opiskelijat, joille Professional Master Health Studies kuulostaa hyvä istuvuus kannustetaan hakemaan. Meidän tietokanta ohjelmat voivat auttaa sinua löytämään koulu, joka parhaiten vastaa sekä oman aikataulun ja urasi tavoitteita. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.