Keystone logo

6 Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Globaali terveys Terveyskasvatus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Terveydenhuolto
  • Globaali terveys
  • Terveyskasvatus
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Globaali terveys Terveyskasvatus

Mestarin kurssi on jatko-ohjelma, joka antaa korkeakoulututkinnon onnistuneille hakijoille. Luokat kohdistuvat tyypillisesti tiettyihin käytännön aiheisiin, aiheisiin liiketoiminnan sovelluksiin ja akateemiseen tutkimukseen.

Mikä on maisteri terveysalan koulutuksessa? Voit jatkaa tätä tutkintoa, jos haluat oppia parantamaan terveyttä parantavia haasteita ja taitoja opetuksen ja koulutuksen avulla. Nämä ohjelmat saattavat olla saatavana tutkimussuunnitelmassa tai ei-diplomityössä, riippuen oppilasta ja oppilaitoksesta. Kurssit voivat sisältää epidemiologian, kenttätyön harjoittamisen, sosiologian, ohjelmasuunnittelun ja etiikan. Lisäksi ylläpitäjät ja tiedekunta vaativat usein hyvityksiä joko tutkimuksessa tai sertifioinnissa. Tämä painopiste voi olla mukautuva henkilökohtaisiin tavoitteisiisi, mutta ohjelman luonne voi myös olla ratkaiseva tekijä.

Kustannukset vaihtelevat yleensä esimerkiksi laitoksen maineen ja tiedekunnan pätevyyden perusteella. Tarkastele arvioita kiinnostavilla kouluilla.

Terveystieto-ohjelman aikana voit kehittää ihmissuhdetaitoja ja liiketoimintaosaamista auttamaan sinua työnhakuprosessissa. Voit myös saada elinikäistä tukea ammatillisesta verkostosta, jonka olet todennäköisesti rakentamassa kurssien ja käytännön kenttätyön aikana. Koulutuksen perusta voi myös auttaa sinua jakamaan ajatuksiasi ja tietämystän lääkkeistä tavalla, joka parantaa perheesi ja yhteisöllesi terveyttä.

Terveyskasvatuksen ohjelmaopiskelijasi todennäköisesti perustuu useisiin tekijöihin, kuten apurahoihin, koulun sijaintiin ja valitsemaansi ohjelmaan. Sellaisenaan on tärkeää vahvistaa kustannukset suoraan laitoksen kanssa.

Valmistuneet, joilla on maisterin tutkinto, pyrkivät jatkamaan uraa opettajina tai ohjaajina. Kun olet suorittanut tutkinnon tästä aiheesta, saatat olla kiinnostunut hakemaan asemaa terveysalan kouluttajana yhteisön organisaatiossa. Voit myös jatkaa uraa terveydenhuollon koulutuksen suunnittelussa, ammatti, johon kuuluu kehittää ja toteuttaa strategioita parantaa terveyttä. Joillakin kokemuksilla saatat löytää työtä, joka kehittää politiikkaa tai ohjaa strategiaa terveydenhuollon yritykselle.

Monissa maissa on saatavilla terveysalan koulutusohjelmia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.